ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Herkese merhaba,
Forumda yeniyim. 3-4 aydır Walkera QR 350 Pro ile uçuşlar yapmaktayım. Öncesinde hiç tecrübem yok. Bir süredir FPV racer lara merak saldım. Bu konuyu ve daha birçok konu ve sitede araştırmalar yapıyorum. Aşağıda toplamayı düşündüğüm sistem var. Tabi ki konudaki paylaşımlarınızdan okuyarak uygun bir sistem oluşturmaya çalıştım. Modelcilikle ilgili hiç malzemem yok. Bundan dolayı birçok alet edevatta almam gerekecek. Ufaktan siparişleri verim diyorum. Eksikler oldukça tamamlamaya çalışacağım. Listelediğim sistem için öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Frame__________ZMR 250
Motor___________DYS BE1806 2300KV
ESC____________Emax Simonk Series
Uçuş Kartı_______Acro Naze 32
Prop____________Gemfan 5030
PDB____________Kullanmalımıyım, Bazı yerlerde hafif olması için kullanmıyorlar. İlla gereklimidir. Gerekliyse ne olabilir.
Pil______________Turnigy nano-tech 1800mah 3S 25~50C Lipo Pack
FPV Kamera______1/3-inch SONY CCD Video Camera (PAL)
Action Kamera_____Mobius
Gözük/Alıcı/Verici/Anten____Daha tam karar veremedim. Önerilere Açığım
Kumanda_________Turnigy 9X with er9X Firmware
Alıcı_____________Frsky DJT Transmitter
Verici____________ Frsky D4R-II Receiver
Şarj Aleti_________ IMAX B6-AC Charger
Herkese merhaba,
Forumda yeniyim. 3-4 aydır Walkera QR 350 Pro ile uçuşlar yapmaktayım. Öncesinde hiç tecrübem yok. Bir süredir FPV racer lara merak saldım. Bu konuyu ve daha birçok konu ve sitede araştırmalar yapıyorum. Aşağıda toplamayı düşündüğüm sistem var. Tabi ki konudaki paylaşımlarınızdan okuyarak uygun bir sistem oluşturmaya çalıştım. Modelcilikle ilgili hiç malzemem yok. Bundan dolayı birçok alet edevatta almam gerekecek. Ufaktan siparişleri verim diyorum. Eksikler oldukça tamamlamaya çalışacağım. Listelediğim sistem için öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Frame__________ZMR 250
Motor___________DYS BE1806 2300KV
ESC____________Emax Simonk Series
Uçuş Kartı_______Acro Naze 32
Prop____________Gemfan 5030
PDB____________Kullanmalımıyım, Bazı yerlerde hafif olması için kullanmıyorlar. İlla gereklimidir. Gerekliyse ne olabilir.
Pil______________Turnigy nano-tech 1800mah 3S 25~50C Lipo Pack
FPV Kamera______1/3-inch SONY CCD Video Camera (PAL)
Action Kamera_____Mobius
Gözük/Alıcı/Verici/Anten____Daha tam karar veremedim. Önerilere Açığım
Kumanda_________Turnigy 9X with er9X Firmware
Alıcı_____________Frsky DJT Transmitter
Verici____________ Frsky D4R-II Receiver
Şarj Aleti_________ IMAX B6-AC Charger