ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Evet naze 32 kullanacağım.
O zaman Taranis Plus ve d4 alıcı almaya karar verdim ama HobbyKing 75 dolar kargo parası istiyor. Banggood da plus versiyonu yok
Neyse araştırmaya devam bir yerlerde adam gibi fiyata bulabilirim belki.
Nesimi Sakmak' Alıntı:Sondan başa gideyim. Zaten aynı modeli toplayacağınız için ayrı konu açmanıza gerek yok. Buradan devam edelim. Olması gerekende budur zaten.
Taranis'i Banggood'dan aldım. Faturada hiçbir oynama yapılmadı. Şans mıdır bilmiyorum ama bir kaç yıldır yurtdışı alışveriş yapmıyorum. Belki bunun etkisi olmuştur diye düşünüyorum. Yani sicilim temiz Önce BG ye baktım. Plus modelinin alıcısız satılanı yoktu. İlk çıkan versiyon vardı o yüzden BG linkini eklemedim. Almışken Plus modelini almanızı tavsiye ederim.
D4 alıcının PPM çıkış özelliği var. Bu özellik sayesinde kontrolcüye tek bir kablo ile bağlanıp 8 kanala kadar kullanabilme imkanınız var. O yüzden özellikle onu tavsiye ettim. Bu arada yanlış hatırlamıyorum değil mi sizde Naze32 alacaktınız.
Taranis'in içinde FrSky ın en güçlü modülü XJT modül gömülü geliyor. Piyasadaki çoğu kumanda modülünden güçlüdür. Kumanda arkasında ikinci bir modül girişi var. Oraya da isterseniz farklı bir modül takabiliyorsunuz. Taranis' le ilgili yazılarımızı dikkatli okuyun. Yazıda bir çok ayrıntı ve özelliklerinden bahsetmiştik.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Aşağıdaki aramada da bu üçlü ile yapılabileceklerin videoları var.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Evet naze 32 kullanacağım.
O zaman Taranis Plus ve d4 alıcı almaya karar verdim ama HobbyKing 75 dolar kargo parası istiyor. Banggood da plus versiyonu yok
Neyse araştırmaya devam bir yerlerde adam gibi fiyata bulabilirim belki.