ZMR H250 CF Mini Quad Multicopter
Teşekkürler arkadaşlar.
Tamer benim açımdan daha erken yarışlar için. Biraz daha tecrübe kazanmam lazım.
Kadir yanımda Nazif olmasaydı kaza kaçınılmazdı. Ucuz atlattık.
Ahmet sağol. O izlediğin videolardaki adamlar neredeyse hergün uçuşlar yapıyorlar. Bizim o imkanımız pek yok maalesef. Ha Mehmet Bey'lerin işyerinde çalışıyor olsaydım her öğlen mutlaka uçuş yapardım. Şaka bir yana benim konfigürasyonda o videolarda gördüklerinden çok farklı değil yani. Sadece biraz alışmak gerekiyor. İkinci uçuş daha iyiydi zaten.
Teşekkürler arkadaşlar.
Tamer benim açımdan daha erken yarışlar için. Biraz daha tecrübe kazanmam lazım.
Kadir yanımda Nazif olmasaydı kaza kaçınılmazdı. Ucuz atlattık.
Ahmet Aksoy' Alıntı:Hayırlı olsun abi kırımsız gecirmene sevindim
Abi video,yu izledim de yabancı videolardaki gibi hızlı değildi sizin ucusunuzdan demi .
Kullanılan motorlardan fln değil yani hiç bir bilgim yok da hızlı olsun ucsun kaçsın istiyorum
Ahmet sağol. O izlediğin videolardaki adamlar neredeyse hergün uçuşlar yapıyorlar. Bizim o imkanımız pek yok maalesef. Ha Mehmet Bey'lerin işyerinde çalışıyor olsaydım her öğlen mutlaka uçuş yapardım. Şaka bir yana benim konfigürasyonda o videolarda gördüklerinden çok farklı değil yani. Sadece biraz alışmak gerekiyor. İkinci uçuş daha iyiydi zaten.