Yalnız lehimlemelere ve bağlantılara dikkat etmek gerek. Mesela yanlışlıkla gidip köprünün bacaklarına çarpsam hiç üzülmem, ama durduk yere bir bağlantı hatasından dolayı düşünce hoş olmuyor. İkidir bu sebeple düşüyor. Yeni pdb aldım, geldiğinde temiz bir şekilde tekrar kuracağım.
Bir de zmr kullanıcılarına bir sorum olacak. Framein alt üst kısımlarını alüminyum spacer ile birbirine bağlarken plastik vida kullanıyorum konuda tavsiye edildiği gibi. Bunun sonucu da her düşüşte plastik vidaların başı kopuyor ve alt üst ayrılıyor. Bunun da sonucu olarak, framein alt tarafından spacerları takmak için her defasında komple tüm kolları ve alt frame i sökmek gerekiyor. Hem de bu ayrılma sonucu alüminyum spacerlar kayboluyor, aradaki malzemeler de(alıcılar,kablolar, kamera) zarar görebiliyor. Şimdiye kadar zarar gören parça olmadı ama ilerde olabilir.
Bunun yerine metal vida kullansam, bir düşüş sırasında en kötü ne olur ? Kar-zarar hesabı yapıp ona göre karar vereceğim. Sonuçta o aradaki malzemeler çok daha pahalı ve değerli.
Şöyle bir durum da var, takla denemeleri yapmak istiyorum. Bu denemeler sırasında illa ki düşüş olacak. Her düşüşte bu vidalar ayrılınca çok vakit kaybı oluyor.