Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??
Öğleden sonra aradı ve PTT ye bırakacaktım ama paket sabah elimde olmasına rağmen arabada bulamıyorum dedi.
Kendine zimmetlenmiş bir paketi niye bilerek kaybetsin. Tabi belki de bunu kastetmediniz.
Bie de bu gün bir ricada bulundu. Biz sözleşmeli personeliz. Kadroya alma ihtimalleri var ama bu sorun engel olabilir dedi. Ben de şikayet etmeyeceğimi söyledim.
Yukarıdaki mesajlarımı okuduysanız kaybettim demesinin nedenini anlardınız diye düşünüyorum. Sabah aradı ve evde iseniz paketi getireyim dedi. Ben de evde değildim. Ona ben PTT den alırım dedim.Safak Altintas' Alıntı:Bu arada PTT çalışanının da ben kaybettim demesi de ilginç ve düşündürücü.
Öğleden sonra aradı ve PTT ye bırakacaktım ama paket sabah elimde olmasına rağmen arabada bulamıyorum dedi.
Kendine zimmetlenmiş bir paketi niye bilerek kaybetsin. Tabi belki de bunu kastetmediniz.
Bie de bu gün bir ricada bulundu. Biz sözleşmeli personeliz. Kadroya alma ihtimalleri var ama bu sorun engel olabilir dedi. Ben de şikayet etmeyeceğimi söyledim.