Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??
Bu ptt beni ömrüm boyunca hobi yapmaya tövbe ettirir....
, Bu kadar olamaz artık yaa ,yazıklar olsun, 43 dolarlık siparişe salak gibi 22 dolar kargo verdim HK'dan (sözde avrupadan hızlı gelsin diye) bir sipariş daha yaptım , bu sefer koskoca ukimi falan bırakmış bizim kargo , Burdur yerine Isparta'ya gidip , haftada bir gün yapılacak olan gümrük incelemesini bekliyormuş...
Pes , pes diyorum , vallahi hobiyi bıraktırır bunlar , kanser ilacı falan istesek geberip gideceğiz , yazıklar olsun bunlara , aldıkları maaşları helal etmiyorum , tüm milletten helallik alsalar , ben etmiyorum......Bir de benden fatura istiyorlar , işin yoksa uğraş şimdi , sabahtan beri 40 telefon görüşmesi yapmışım, dolap beygiri gibi döndürüyorlar adamı , bir türlü bizim kargonun ne olacağını bilen yok , şimdi de faksla fatura göndereceğim , bir de faksım ulaşması gereken kişinin eline kaç telefon görüşmesinden sonra ulaşacak o da muamma
....Koca dünyayı dolaşan paket , 4-5 günde Ispartaya kadar gelmiş , 4-5 gündür gümrükçü abinin kontrol etmesini bekliyor , 43 dolarlık bir minik paket yaa , insaf , 25 dakikalık yol , gitsem halletmeye çalışsam yarım günüm gidecek , yaktığım yakıta değmeyecek....Ha belki de kendin buraya bir zahmet gel al diyecekler , o da belli değil , sinir küpü oldum , bu kadar ayaklar altına düşmez bu iş, Allah milletimizi kurtarsın bunların elinden , yeter yaaa , tövbe tövbe , ne oruç bıraktılar ne sinir.....