Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??
Celalettin Yazkan' Alıntı:
Haydi gözün aydın bu sefer kaybetmeden getirmişler .[emoji1] [emoji1]
Arda Erkan' Alıntı:
Hakan abi gözün aydın.
Darısım başıma benimde tek kargom kaldı.
Türker Akgün' Alıntı:
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hakan'ım gözümüz aydin, geldi demek ki sonunda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar , HK'nın kargosu da sonunda elime ulaştı , ama içimden bir his bundan sonra sürekli gümrük inceleme ücretini ödeyeceğim diyor , Ukim incelemeden Isparta'ya göndermiş , bölgede en yakın gümrük inceleme oradaymış , bizim ptt'de yokmuş , bu sebeple Isparta'ya gitmiş benim kargo..Pazertesi ve perşembe günleri sadece 2 gün inceleme yapılıyormuş ve bütün kargolar tek tek açılarak faturaları ile karşılaştırılarak kontrol ediliyor , tabi bizim buralar küçük olduğu için bunu yapma şansları var , İstanbul gibi büyük bir kargo yükleri yok.Beni arayan gümrük memuru arkadaş , mutlaka faturayı ibraz etmemi istedi , ben de peşinen gönderdim , sıkıntısız geçmiş...Ancak kumanda falan alsaydım , durum ne olurdu kesinlikle bilmiyorum.
..Öyle ya da böyle kafamdaki sıkıntısından kurtuldum en azından , şimdi bayram temizliği için evde boya yapıyorum , bugün herhalde uçuş da yapamam , ancak 250'yi haftaya mutlaka maiden yapabileceğim artık.......
Mehmet ÖZER' Alıntı:
Gözün aydın Hakan abi
Gerçekten de Akdeniz bölgesinde sorunlu bu PTT.
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol Mehmedim , bilemiyorum , bende var bir bahtsız bedevilik sanırım
, önceki postam Konya'da kaybolmuştu , bu Isparta'ya geldi , İstanbul'dan bakıyorlar galiba , bu bölgeye yakın hangi araç gidiyorsa , gönderiyorlar kurtuluyorlar gibime geldi.Yoksa ne alakası var Burdur'la Konya ve Isparta'nın , benim bildiğim tüm kargo transferleri hep Afyon üzerinden olurdu..
...Sümer abinin dediğine geldik sonunda , kargomuzun geldiğine şaşırıp seviniyoruz artık.......