ayhan çamurcu' Alıntı:
Son zamanlarda PTT kargo dan barkot numarası ile gönderi takibinde sorun var. Birkaç ürün bekliyorum, 40 gündür elime ulaşmadı. Kargo sorgulama yapıyorum, nerede olduğu ile iigili hiçbir dtay görünmüyor. Ayrıca bazen kargo geldiğinde evde kimse olmuyor. Eskiden küçük bir ihbar notu bırakırlardı. Şimdi o da yok.
Bende sizler gibi BANGGOOD sitesinden alış veriş yaptım. Gönderiyi sorguladığım zaman ilk önce TÜRKİYE ye geldiğini gördüm ertesi gün bir baktım gönderi Hırvatistana gönderilmiş . Banggooda mesajlar yazdım beklemimi söylediler. Bu arada bende boş durmadım PTT çağrı merkezlerini bir kaç kere aradım ve şikayet oluşturulması gerektiğini söylediler. Aşağıdaki gibi bir mesaj geldi ve nihayet bugünde teslim oldu. Bence PTT nin sitesinden veya çağrı merkezinden şikayet oluşturursanız yararlı olabilir.
BİRİNCİ MESAJ
Sayın Fuat Kalayci,
Şirketimize iletmiş olduğunuz bildiriminiz 2015-31544 takip numarası ile işleme alınmış olup,
ilgili birimimize değerlendirilmek üzere iletilmiştir.
Başvurunuzun durumunu buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.
Başvuru Takip Şifreniz:23095
İlginize teşekkür ederiz...
Saygılarımızla.
Lütfen bu mesajı cevaplamayınız...
---------------------------- Mesajınız ----------------------------
Adres Türkiye Ürün Hirvatistanda !!!
Merhaba ;
Order Number: 5046816
Track Number:RC035370704MY
27 şubatta yapmış olduğum alışverişin kargosu ULUSLARARASI POSTA İŞLEME MÜDÜRLÜĞÜNE gelmiş. Fakat kargom tekrardan HIRVATİSTAN a (!!!) gönderilmiş.
Bu konuda yapılan yanlışlığın ACELE BİR ŞEKİLDE DÜZELTİLMESİNİ VE TARAFIMA BİLGİ VERİLMESİNİ RİCA EDİYORUM.
teşekkürler ....
İKİNCİ MESAJ
Sayın Fuat Kalayci,
İlgi : 2015-31544 Numaralı Info Başvurunuz,
Gönderiniz 23.03.2015 tarihinde Aksaray'a ulaşmış olup en kısa sürede teslim edilecektir.
---------------------------- Mesajınız ( 13.03.2015 13:15:04 tarihinde kaydedildi ) ----------------------------
Adres Türkiye Ürün Hirvatistanda !!!
Merhaba ;
Order Number: 5046816
Track Number:RC035370704MY
27 şubatta yapmış olduğum alışverişin kargosu ULUSLARARASI POSTA İŞLEME MÜDÜRLÜĞÜNE gelmiş. Fakat kargom tekrardan HIRVATİSTAN a (!!!) gönderilmiş.
Bu konuda yapılan yanlışlığın ACELE BİR ŞEKİLDE DÜZELTİLMESİNİ VE TARAFIMA BİLGİ VERİLMESİNİ RİCA EDİYORUM.
teşekkürler ....
Lütfen Bu Mesaja Cevap Vermeyiniz...