Mehmet Kucuksari
Administrator
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederiz. Tek başına olmana rağmen video çekimin gayet başarılı Üzerine senin muhabbetinde eklenince şahsen ben gayet keyifle izledim
Unutmadan dikkatimi çeken bir konuyu paylaşalım. Her ne kadar alan müsait olsa da, disiplin açısından uçuş sırasında modeli arkana geçirip etrafında dönmemeni ve tüm uçuşları tam olarak önünde gerçekleştirmeni tavsiye edeceğim Ali kardeşim.
Unutmadan dikkatimi çeken bir konuyu paylaşalım. Her ne kadar alan müsait olsa da, disiplin açısından uçuş sırasında modeli arkana geçirip etrafında dönmemeni ve tüm uçuşları tam olarak önünde gerçekleştirmeni tavsiye edeceğim Ali kardeşim.
Bence çözüm olarak kanatların alt kısımlarını farklı bir renkle kaplayabilirsinZaten uçağın altı üstü aynı olduğu için sağa sola yatışları anlamak çok sıkıntılıydı.
Motorda ne sorun varmış, merak ettim şimdi Bu arada uçuşu bilerek mi yavaş gerçekleştirdin yoksa motorun gücü bu kadarına mı yetti ?Motorda bir problem var. Sebebini tahmin edebiliyorum.
Evet dediğin zaman insen tam olacakmış Neyse allahtan modelde pek bir hasar yokAslında son dönüşü yapmadan inebilirdim ama kararsız kaldım. Sonrada inemeden çalılara girerim diye çekindim. Aslında baya yavaşlamıştı. Sorunsuz bir iniş olabilirdi.