Evet abi sevdim valla.Buğra kardeşim, anladığım kadarı ile sen bu 130'u sevmişsin, bence al ve bir ucundan başla artık bu işe.
Haydi hayırlı olsun.
Takıldığın bir şeyler olursa yardımcı oluruz.![]()
Evet abi sevdim valla.Buğra kardeşim, anladığım kadarı ile sen bu 130'u sevmişsin, bence al ve bir ucundan başla artık bu işe.
Haydi hayırlı olsun.
Takıldığın bir şeyler olursa yardımcı oluruz.![]()
Evet abi sevdim valla.Şu hafta sonuna doğru bakalım virüsle ilgili ne gelişmeler olacak ardından alıp kutu açılımı videosunu buraya atarım. Yardımlarınız, ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
![]()
Vereceğimde bizim aile eve virüs mü getireceksin bekle 1 hafta filan diyor bakalım ikna etmeye çalışıyorum en kötü hafta sonu veririm siparişiVer artık siparişi bence![]()
XK K130 büyük model zevkini verdiği söyleniliyor o yüzden bir gönlüm ona gidiyor ki yüksek ihtimalle alacağım herkesin maddi durumu o kadar iyi değil. hangisi daha iyiyse onu alacağım.
Elbette büyük model ile bu helikopter kısıtlanmaz ama benzeyebileceği de bir gerçek. Firmadan çıkarı olma ihtimalini bende düşündüm ama bir çok kişi söylemiş o durumu RCHobby de hatta test bile yapmışlar büyük helikopter ile XK K130 arasında bulursam atarım. Acaba diğeri nasıldı diyebileceğim bir model yok XK K110 var onda olan XK K130 da da var o yüzden sıkıntı yapacağımı düşünmüyorum sadece ben hangisi daha iyi diye araştırdım ve araştırmalarıma göre XK K130 biraz daha iyi alana kadar araştırmaya devam edeceğim bakalım.Bu söylem çok saçma olmuş ve sanırım söyleyen kişi üretici firmadan bir şekilde çıkarı olan birisidir . Bırak bir mikro helikopterden alacağın uçuş zevkinin büyük modelle aynı olmasını , iki farklı firmanın ürettiği aynı skalada olan helikopterden alacağın uçuş zevki bile bambaşka .
Uçmak başlı başına bir zevk elbette ama büyük modeller ile küçük modeller kıyas götürmez . Elbetteki bütçe açısından sınırlı bir durum söz konusu ise en iyisini araştırmak su götürmez bir gerçek vefakat bu tür ürünü alıp uçurmaya başladıktan sonra " acaba diğeri nasıldı " demeyeceğin bir an bile olmayacaktır .
Yani demek istediğim biri ferraride diğer doğan , şahin tadı veremeycek helede henüz hiç uçuş yapmamış birisi için özellikle ilk uçuş denemelerinde beyine sıçrayan adrenalin neticesinde gözlerin helikopteri görmez ellerin rekleks göstermez bir hal aldığında uçurmaya çalıştığın şeyin markasını bile hatırlamayacaksın .
Geçmiş sayfada açıkladım ya XK 110 u oraya çarpmışsın ya da 130'u ayrıca sonuçta çalışıyor o adamın kendisi de forumda açıklamış zaten sadece sert yerlere çarpmayın yeter onun haricinde sıkıntısızdır diye.Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol7:13 ten sonra izlemeye başla ve almak istediğin helikopterin ilk uçuştan sonra ne hale geleceğini kendin gör
Bu tür modellerde metal olan parçalar diğer parçaları kaza anında kırar . Param parça eder .
Neyse , paran döviz ise istediğin kadar bakın tabiki de.![]()
110unda çok kırılma videosu var kardeşim laf sokar gibi yazmayıp doğru düzgün yardım etmeye çalışsan arkadaşa her şey çok daha güzel olacakBu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol7:13 ten sonra izlemeye başla ve almak istediğin helikopterin ilk uçuştan sonra ne hale geleceğini kendin gör
Bu tür modellerde metal olan parçalar diğer parçaları kaza anında kırar . Param parça eder .
Geçmiş sayfada açıkladım ya XK 110 u oraya çarpmışsın ya da 130'u ayrıca sonuçta çalışıyor o adamın kendisi de forumda açıklamış zaten sadece sert yerlere çarpmayın yeter onun haricinde sıkıntısızdır diye.
Bu kadar çok yazdığına göre bir bildiğin vardır diye düşünüyorum peki sence ne almalıyım? ve niye almalıyım açıklarsan sevinirim çünkü her kafadan başka ses çıkıyor.Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol7:13 ten sonra izlemeye başla ve almak istediğin helikopterin ilk uçuştan sonra ne hale geleceğini kendin gör
bence bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok sadece fikrinizi, yardımınızı istedim.110unda çok kırılma videosu var kardeşim laf sokar gibi yazmayıp doğru düzgün yardım etmeye çalışsan arkadaşa her şey çok daha güzel olacak![]()
Keşke yazılanları okusanız . Yok okuyorsanız niye böyle garip ve oldukça saçma bir ağızla yazı yamayı tercih ettiğinizi anlamadım . Buradaki herkes elindeki tecrübe ve bilgilerle maksimumda yardımcı oluyor zaten . Yazdıklarınıza ve yazma biçiminize lütfen dikkat edin !!!!!110unda çok kırılma videosu var kardeşim laf sokar gibi yazmayıp adam gibi yardım etmeye çalışsan arkadaşa her şey çok daha güzel olacak
Açtığın başlık 4 sayfa ve ben bugün itibariyle 3 yorumda bulunmuşum bununla birlikte 4 oluyor . Bu forumdaki herkesin ilk önce senden daha fazla bilgisi olduğunu " SENDE " bildiğin için buraya üye oldun ve yardım istedin . Bizde bildiklerimizi yazıyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz Kİİİİİİ burada bazı forum üyesi büyüklerimiz var sorduğun sorulara verdikleri cevaplar "HOBİ" camiasında "HÜKÜM" yerine geçer. Sana çok basit bir bilgi verdim bir önceki postumda ve bende bu bilgiyi değerli büyüğüm @LEVENT UYGUN abimden almıştım . Bu tür modellerde ne kadar metal parça varsa model kırım durumunda okadar büyük hasar alır .Haaa @Recep Ova gibi bir beyefendi çıkar racon keser sen onun dediğine kanaat edersin o da senin problemin . Metal parçalarda kırılma olmaz tabi çünkü parça metal ama metal parça kendi etrafındaki parçaları kırar . Sebebini biliyorsunuz sanırım değil mi ? Yok bilmiyorsanız yorum yapmayın bilgi kirliliği yaratmayın .Bu kadar çok yazdığına göre bir bildiğin vardır diye düşünüyorum peki sence ne almalıyım? ve niye almalıyım açıklarsan sevinirim çünkü her kafadan başka ses çıkıyor.
Aynen abi artık öyle yapacağım kırılırsa da biraz yedek parça bekleyip tamir edeceğiz artık. Keşke daha fazla bilgi edinebilme imkanım olsaydı ama yeni çıktığı için genellikle İngilizler aldığı için sınırlı bilgiler var.Arkadaşlar, bence Buğra kardeşimizi artık kendi kendine bırakalım, anladığım kadarı ile konu uzadıkça akıl karışmaları olacak. gerek yok.
Buğracım sen de daha önce söyledin zaten 130 u sevmişsin, al bir tane konu kapansın. takıldığın yerlerde yardımcı oluruz.![]()