WLtoys V977 : Kullanıcı Yorumları / Tavsiyeleri / Önerileri / Bulgular

Mehmet abi anca adsl netime kavuştum. :) Olay tam olarak bir bilye dağıtma olayı...

Sert çarpmalarda bilyeleri tutan conta yerinden çıkıyor. En azından benim iki fırlatma olayında da böyle oldu. Onun için sert çarpmalarda contayı bir kontrol edin derim.

Conta çıktıktan sonra belki ilk uçuşta belki 4 5. seferde bilyeler dağılıyor ve pal fırlıyor... ???

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hüseyin Cem ASLAN' Alıntı:
Mehmet abi anca adsl netime kavuştum. :) Olay tam olarak bir bilye dağıtma olayı...

Sert çarpmalarda bilyeleri tutan conta yerinden çıkıyor. En azından benim iki fırlatma olayında da böyle oldu. Onun için sert çarpmalarda contayı bir kontrol edin derim.
Bu önemli tecrübe ve paylaşım için teşekkürler Hüseyin :thumbup: Hemen ilk mesaja bu bilgiyi de ilave edelim ;)

ürünün yanında gelen charger ile kaç dakikada tam olarak pilleri şarj edebiliyorsunuz?

usb den uzun oluyor sanki... 5-7dk lık uçuş için bir saat şarjda bekleyen lipolar başta güzel de bir yerden sonra sıkacak gibi beni...

SelÇuk arkadaşımızdan almış olduğum v977 yi daha önce şüphelendiğim solo Pro 125 d ile kıyaslandığımda parçalar yüzde 80 uyumlu. Mesela v977 de kronik sorun olan ana dişlinin shaftan kaymasını engellemek için solo Pro 125 ana shaft ve dişlisi takılabilir boyut olarak aynılar ancak solo Pro dha kaliteli dişli ve shaft en altta dişliye vidalanıyor çıkma kayma ihtimali yok. Ayrıca v977 de kalitesiz görünen gövde ve kuyruktaki çoğu parça da solo Pro ile değiştirilebilir gerçekten çok ama çok sağlam bir model kolay kolay kırılma ihtimali yok ve bu kaliteyi v977 ile birleştirince ortaya muhteşem bir cihaz çıkacaktır.

Değerli ustalara sormak istiyorum v977 ile iddle up açık olarak pitch bumb yapabilen var mı? Ben deniyorum mümkün değil gibi acaba Micro doğasına mı aykırı?

Oğuz Gün' Alıntı:
Değerli ustalara sormak istiyorum v977 ile iddle up açık olarak pitch bumb yapabilen var mı? Ben deniyorum mümkün değil gibi acaba Micro doğasına mı aykırı?
Yoo yapabilirsin Oguz, sadece kuyrukta asiri kacma yasarsin ve bir de netice de buyuk modeldekinin bire bir aynisini yapamaz. Zira direkt pal acilarina surekli olarak yukseniyorsun. Sen de ne problem var, tam olarak anlamadim ??

Rasim Öztürk' Alıntı:
ürünün yanında gelen charger ile kaç dakikada tam olarak pilleri şarj edebiliyorsunuz?

usb den uzun oluyor sanki... 5-7dk lık uçuş için bir saat şarjda bekleyen lipolar başta güzel de bir yerden sonra sıkacak gibi beni...

Thanks to that cable which is shown below, my 1s-lipo charge time has decreased drastically. Three independent 1s-lipo act like a 3s-lipo and can be charged by using a lipo balance charger. One of my batteries is 450mah, the others are 520mah. I generally use "lipo balance" function, (0.4A and 11.1V). Much faster than usb charger which comes with v977...

I highly recommend it.

Rasim ingilizce süpermiş :thumbup: Bu arada bir de ürünün linkini verirsen hemen ilk mesaja Link olarak ilave edelim ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Rasim ingilizce süpermiş :thumbup: Bu arada bir de ürünün linkini verirsen hemen ilk mesaja Link olarak ilave edelim ;)

Copy-paste değil, içimden gelenleri yazdım Mehmet abi :coolxf: Malum YDS yaklaşıyor :rolleyes:

Ürünün linki Emre Kaman ;D Kendisi modelci dostu bir insandır, kablo onun hediyesi. Nerden aldığını öğrenir burda paylaşırım. Ama çok pratikleşti şarj işi, yok böyle bir olay :halay:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Copy-paste değil, içimden gelenleri yazdım Mehmet abi :coolxf: Malum YDS yaklaşıyor :rolleyes:

Ürünün linki Emre Kaman ;D Kendisi modelci dostu bir insandır, kablo onun hediyesi. Nerden aldığını öğrenir burda paylaşırım. Ama çok pratikleşti şarj işi, yok böyle bir olay :halay:
Gerçekten de çok pratik. Kartlı 2S versiyonunu biz de aylardır mCPx BL'de kullanıyoruz, rahat ediyoruz :yuppi:

Bende de 6 adet 922 pilini takabildiğim plaka şeklinde olandan var ben accucel 6 ile şarj ederken 5 pil takınca 5 x 300mah 1.5A ve 3.7v a ayarlıyorum. Rasim'in verdiği örnekte şu şekilde (0.4A and 11.1V) , ben yanlışmı şarj ediyorum?

Bende de 3S pil şarj edecek ayrı makina yoktu , 6 dolara şöyle bir ikili edindim. Sadece balansdan şarj ediyor ama idare eder.

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Bende de 6 adet 922 pilini takabildiğim plaka şeklinde olandan var ben accucel 6 ile şarj ederken 5 pil takınca 5 x 300mah 1.5A ve 3.7v a ayarlıyorum. Rasim'in verdiği örnekte şu şekilde (0.4A and 11.1V) , ben yanlışmı şarj ediyorum?
Tevfik bey sizin kullandığınız ürünün linki nedir ? Rasim'in kablo biraz özel. Piller balans kablosu üzerinden ayrı birer cell gibi gözüküyor da ondan o şekil ayarlıyor ;)

İlker Sönmez' Alıntı:
Bende de 3S pil şarj edecek ayrı makina yoktu , 6 dolara şöyle bir ikili edindim. Sadece balansdan şarj ediyor ama idare eder.
Bence gayet makul ve mantıklı bir çözüm Ilker hocam :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tevfik bey sizin kullandığınız ürünün linki nedir ? Rasim'in kablo biraz özel. Piller balans kablosu üzerinden ayrı birer cell gibi gözüküyor da ondan o şekil ayarlıyor ;)
Bence gayet makul ve mantıklı bir çözüm Ilker hocam :thumbup:

Merhaba...
Yukarda görülen alet tam olarak ne yapıyor ?
Çoklu şarj için mi sadece yoksa şarj süresini de kısaltıyor mu ?