[Urun]: Goblin 380 Yolda

Video bastan sona sahane ama 3.daki ka xxl sahane :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu senenin Helimaster sampiyonlarindan Kyle Stacy Bert'in hangarinda gerceklestirdigi Goblin 380 ucusu :thumbup:

BUnlar yapınca kolay görünüyor tabi :) Millete kapalı alanda uçurmaya çalışıyor modelleri .

İlker Sönmez' Alıntı:
BUnlar yapınca kolay görünüyor tabi :) Millete kapalı alanda uçurmaya çalışıyor modelleri .
Bence millete mikro almayin Goblin 380 alin, bakin bu da kapali alanda ucuyor demek istiyorlar :lollol: :lol:

4 dakikada Goblin 380 kurulumu :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
4 dakikada Goblin 380 kurulumu :thumbup:

Ben eminim bizim Erhan'la Mesut bu kadar zamanda lehimlerle ünite ayarlarını da yapar, üstüne iki pil test uçuşu koyup forumda konusunu bile açardı. :laugh:

Aynen artan bir dakka ile de çay içeriz.

Pil olarak farklı kombinasyonlar kullanıcaz. Bakalım nasıl olacak.

Bende bu şekil bir kurulum videosu yapmayı planlıyorum .ama benimki nin hızlı hali bile bundan daha hızlı olur. [emoji12] [emoji12] .bakalım yakında .

Mesut Sert' Alıntı:
Bende bu şekil bir kurulum videosu yapmayı planlıyorum .ama benimki nin hızlı hali bile bundan daha hızlı olur. [emoji12] [emoji12] .bakalım yakında .
380 saniyede goblin kurulumu olsun baslik[emoji16]
Heyecanla bekliyoruz Mesut bakarsin begenirsek biz de aliriz bir adet goblin 380

Selcuk Koyu' Alıntı:
380 saniyede goblin kurulumu olsun baslik[emoji16]
Heyecanla bekliyoruz Mesut bakarsin begenirsek biz de aliriz bir adet goblin 380
Güzel bir başlık. Güzel fikir selçuk gerçekten. Yakışır sana da 380

Alet güzelde motoru çok pahalı meretin. Alternatif olmadığı için biraz geçirmasyon yapıyorlar.

Bu sene böyle geçsin de artık ferrari 2016 ya :) Bakarsın lamborghini olur, bugatti olur ;D

Erhan ve Mesut ucuncaya kadar yurtdisi videolara devam.

Kyle yine hava alaninda bu sefer 2800 ve 3800 RPM ile ucmus :thumbup: