[Urun]: Goblin 380 Yolda

Kit fiyatı 395 dolar... 6s 1800mah lipo öneriliyor. değişik uçuş stilleri için tavsiye edilen elektronik de şu şekilde.

[attachimg=1]

Ekli dosyalar

• IMG_72162586421393.jpeg
    IMG_72162586421393.jpeg
    94.1 KB · Görülme: 186

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Benim tahminin kit olarak $450 -$500 civarı çıkması ki bu da boş bir 450-500 sınıfı bir heli ıcın iyi bir rakam :(. Öncelikle Goblin fanları araba arkasında tasinabilecek küçük bir model olarak tercih ederlerdir diye düşünüyorum.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Kit fiyatı 395 dolar... 6s 1800mah lipo öneriliyor. değişik uçuş stilleri için tavsiye edilen elektronik de şu şekilde.
Vee beklenen fiyat geldi demek ki :D Benim tahmininden %10 daha ucuz çıkmışlar :laugh: Bu fiyatı bakalım piyasa nasıl karşılayacak ;)

Ynt: [Urun]: Goblin 380 Yolda

Boş kit için 395$ fiyat nedir yahu ? Çok gereksiz bir pahalilik 380 sinifi için diye düşünüyorum.

Elektronikle beraber fiyatını da düşününce, bu modelin sadece uçması yetmez, çok farklı şeyler de yaapbilmeli :laugh:

Gaui x3 yeter baba, bu modele gerenk yok ;D

Kyk bi kıyak yaparsa alırım ben bundan :D :D

goblin 380 alırım büyük ihtimal ama belki seneye yıl sonunda. çünki şu an jr forza var elimde. bana çok tat veriyor. ama adam akıllı 380 toplamaya kalkıssak. heralde çok rahat 2000 tl yi bulur.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
goblin 380 alırım büyük ihtimal ama belki seneye yıl sonunda. çünki şu an jr forza var elimde. bana çok tat veriyor. ama adam akıllı 380 toplamaya kalkıssak. heralde çok rahat 2000 tl yi bulur.
Ne yazık öyle Erhan :-\ Bir de bu kadar para 450 sınıfına verilir mi, tartışılır :rolleyes: Verilmesine verilir de ;) almamız gereken başka modeller varken, şahsım adıma konuşayım, Goblin 380 biraz beklemesi gerekiyor :lol:

Ne yazık öyle Erhan :-\ Bir de bu kadar para 450 sınıfına verilir mi, tartışılır :rolleyes: Verilmesine verilir de ;) almamız gereken başka modeller varken, şahsım adıma konuşayım, Goblin 380 biraz beklemesi gerekiyor :lol:

aynen abi sana katılıyorum. şu an elimde mesela 700 sınıfı, 500 sınıfı ve 450 sınıfı heli var. goblin 380 almam için 450 sınıfında olan helimi elden çıkarmam lazım. anca öyle olur. 500 üde elden çıkarmak lazım ama o nitro olduğu için ona kıyamam.

ama şu sıralar çok tüketir olduk . o yüzden biraz eldeki modelleri hazmetmek lazım. onların tadına varmak lazım.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
aynen abi sana katılıyorum. şu an elimde mesela 700 sınıfı, 500 sınıfı ve 450 sınıfı heli var. goblin 380 almam için 450 sınıfında olan helimi elden çıkarmam lazım. anca öyle olur. 500 üde elden çıkarmak lazım ama o nitro olduğu için ona kıyamam.

ama şu sıralar çok tüketir olduk . o yüzden biraz eldeki modelleri hazmetmek lazım. onların tadına varmak lazım.

500 yakıtlı hangisi oluyor Erhan hocam?

Goblin 380 - Bert Kammerer TEST ;)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

22 Ocak 2015 satışına başlanıyormuş :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: [Urun]: Goblin 380 Yolda

22 Ocak 2015 satışına başlanıyormuş :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Şimdi 22 ocağa kadar beklicekmiyiz. Bayagi varmış. [emoji6]

Mesut Sert' Alıntı:
Şimdi 22 ocağa kadar beklicekmiyiz. Bayagi varmış. [emoji6]
Evet ne yazık ki öyle Mesut. Bu arada buyuk ihtimal sen bu modelden alacaksın galiba. Sana zahmet soyle guzel bir konu acsan da elektronik seçenekleri, linkleri ile bu model uçar fazilette kaça toplanıyor öğrenmiş olsak. Hatta 2 konfigürasyon olsa biri ekonomik digeri ise ideal konfigürasyon seklinde ne dersin :) :)

Mesela Zamanında GAUI X3 ıcın yaptığımız gibi

https://www.rckolik.com/gaui-x3-inceleme-ve-konfigurasyon-listesi-t4459.0.html