[Urun]: Goblin 380 Yolda

Ynt: [Urun]: Goblin 380 Yolda

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Evet ne yazık ki öyle Mesut. Bu arada buyuk ihtimal sen bu modelden alacaksın galiba. Sana zahmet soyle guzel bir konu acsan da elektronik seçenekleri, linkleri ile bu model uçar fazilette kaça toplanıyor öğrenmiş olsak. Hatta 2 konfigürasyon olsa biri ekonomik digeri ise ideal konfigürasyon seklinde ne dersin :) :)

Mesela Zamanında GAUI X3 ıcın yaptığımız gibi

https://www.rckolik.com/gaui-x3-inceleme-ve-konfigurasyon-listesi-t4459.0.html

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet almayi düşünüyorum. Yani kesin alacam dim [emoji4]. Çünkü 2 adet 700 modelim var.bir tane küçük model istiyorum. Önceleri 450 sınıfı düşünüyordum.Ama artık düşünmüyorum . O yüzden goblin 380 alacam.Dediğiniz gibi bir Çalışma yaparım elimden geldiğince mehmet abi.

Mesut Sert' Alıntı:
Evet almayi düşünüyorum. Yani kesin alacam dim [emoji4]. Çünkü 2 adet 700 modelim var.bir tane küçük model istiyorum. Önceleri 450 sınıfı düşünüyordum.Ama artık sarmiyor beni. O yüzden goblin 380 alacam.Dediğiniz gibi bir Çalışma yaparım elimden geldiğince mehmet abi.
Super şahsen ideal elektronikli konfigürasyon ve maliyeti merakla bekliyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elektronik olarak biraz tuzlu olacak gibi :-\

KDE500XF-925-G3 : HP Brushless Motor for 450/500-Class Electric Helicopter Series
Tahmini Fiyat: $ 135

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Elektronik olarak biraz tuzlu olacak gibi :-\

KDE500XF-925-G3 : HP Brushless Motor for 450/500-Class Electric Helicopter Series
Tahmini Fiyat: $ 135
135$ mı :eek: :eek:

Ilk defa 380 serisinde bir yenilik olarak gelen "Kolay Batarya Sok / Tak sisteminin" ilk fotosu ortaya cikti ;)

acana buna illa 6kg lik servo lazımmı. ????

Guzel soru, bir incelemek lazim Erhan ???
Bu konu da ilker abinin bi tezi var. Bana da mantıklı geliyor.

Tez '' bunlar modern dünyanın tüketim çılgınlığı. 3-4 kg lik Servo yeter. ''

Tabi ben biraz değiştirdim. :) :) :)

Ama haklı lık payda var. Jr Forza da kiler bile. Yanılmıyorsam 1.6 kg çekiyor . 6s versiyonunda da aynı Servo yu kullanıyor.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
........Tez '' bunlar modern dünyanın tüketim çılgınlığı. 3-4 kg lik Servo yeter. '' ......
Tez supermis Erhan :thumbup: Aynen katiliyorum ne yazik ki, cogumuzun ara ara dustugu tuzak da bu degil mi zaten :-\

380 alıyor olsam, kesin bu çantayı da alırdım :D

Buda benden gelsin almak isteyene ara gazı olur belki :lol:
He bu arada helidirect' te ön siparişler alınıyor bilmeyenlere %12.5 indirimde var 22 ocakta teslim
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Justin Cook kardesimiz Christmas ucusunu yapmis ve guzelde ucmus ;D

Ama ben cok yakinda daha guzelleri Adana ekibinden gorecegimize eminin :thumbup: :halay:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu cocugun yasi kac ki daha boyle ucuyor. Bu isi ogrenme anne karnina kadar geriledi mi?

SM-N900 cihazımdan gönderildi

Nesimi Sakmak' Alıntı:
Bu cocugun yasi kac ki daha boyle ucuyor. Bu isi ogrenme anne karnina kadar geriledi mi?

Insanin babasi (John Cook) bu hobiye gonul verince, cocuk da merakli olursa sonuc bu oluyor Nesimi Bey %p

Ynt: Ynt: [Urun]: Goblin 380 Yolda

Insanin babasi (John Cook) bu hobiye gonul verince, cocuk da merakli olursa sonuc bu oluyor Nesimi Bey %p
Hımmmm. Mantikli. Bizim keratayi da gorecegiz bakalim. İnsallah merak ederde ilgilenir bu hobiyle.