Konuyu simdi bastan asagiya okudum , haliyle bi muddet ara verdikden sonra boyle kopukluklar oluyor ...
Oncelikle rasim eline koluna saglik forum okuyucularina bizlere boyle bir konuda bilgiler gorseller sundugun icin tesekkurler ve devaminida beklerim
Modele gecmeden once senin kirim videon hakkinda bisiler demek istiyorum [emoji23][emoji23] o video da montaj oldugunu dusunuyorum [emoji23][emoji23][emoji23] o model o sekilde yere vurup sekicek skid bile kirmicak [emoji23][emoji23] cidden cok iyiymis ..
Modeldeki kayisin triger kayisindan buyuk olmasi , sahsi ve goblindeki tecrubemden , o makineyi torksuz motorda keyifli kullanamaz pilot 3D ucuslarda .
Tasarimda hersey cok guzel , ben unite olayina bile takilmadim , benim icin cidden cok onemli bu sahsi bi bakis acisi gerci herkesde farkindalik gosterebilir , pil yatagi veya pilin konumlandirilmasi ...
Adamlar herseyi cok guzel tasarlamislar , ama pil kismini unutunca altina 2 ip atar baglariz demisler ... ve normal bi kirimda ordaki pil helva olur helva
yanmasida muhtemel modelide kavurmasi ihtimal
Compaas in yeni cronoss du o modelide cok begeniyorum , heleki o sari kirmizi canopysi logo700 extreme den sonra yer yuzundeki en guzel canopy ( yalnis yazmis olabilirim belki cronos @
)
Tek dez avantaji yetkili saticilari , yoksa compass7HV boyut olarak logo700 gibi extreme ve cift kayis aktarma olusu cok guzel , cronoss u cidden cok begeniyorum 700 sinifi helilerde ama bu iste , ucan ve kiran pilotlar icin sanirim cabuk ulasilabilirlik siralamasi
1.align 2.sab 3 . Gaui , bu siralamada kalite de ise son x serisini bilmiyorum align 3. Olur .
Umarim compaas kaliteli bir yetkili satici agi bulur , bende bir gun cronoos sahibi olurum
Compaas in fiyatlarida yedek parcada emlasselerine gorede normal abartilcak bi fiyatlandirma da yok o yuzden cok da mantikli tercih olabilir , kalitesi de tartisilmaz zaten .
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi