sezgin yıldız
Yeni Uye
Erhan Bey sizin videolardaki uçuşlarda kullandığınız mode hangisi idi.dediğiniz gibi fm1 güzel uçuş sağlıyor ama soft 3d içinde uygunmu bu mode yoksa fm2 demi denemek lazım henüz bir hareket denemedim helide.açıkcası kırımda yaşamak istemiyorum.ERHAN YILMAZ' Alıntı:F1 modda sadece model daha mı sağır oluyor. Yoksa hekimin belli dereceleri geçmesini engelleyen bir sistem mi var.
Eğer normal uçuş yapmaya imkan sağlıyorsa bence f1 mod seçilmeli. Hem daha uzun uçuş süresi elde edersiniz. Bu sayede hakimiyetiniz artar.
rescue modu kullandım fakat gerçek durum da değildi kendim heliyi invert pozisyona alır gibi öne yatırdığımda rescue tuşuna basınca topluyor heliyi hover pozisyonuna alıyor.sıkıntı yok gibi.Cem Tataroğlu' Alıntı:Bu arada rescue kullanma şansın oldumu ? Oldu ise rescue performansı hakkında yorumun nedir ? ( özellikle benim gibi bu hobide yeni bir kullanıcı için )
teşekküğr ederim. siz hangi modda uçuyosunuz? 3d falan çalışıyosanız hangi modda yapıyosunuz?oushan' Alıntı:öncelikle hayırlı olsun.. blade 230s in büyük bir sorunu var...aşırı ÖZGÜVEN veriyo... f: simülatörden daha rahat hissediyosun...kurtarması çok iyi... 2 aydır kullanıyorum defalarca kırımdan kurtardı benı.... ama dedimya acayip gaz veriyo... benım gibi seri alan turu atınca sevinen acemiler için malesef kırım kaçınılmaz... f:
teşekkür ederim abi bu forum sayesinde çok şey öğreniyoruzMehmet Kucuksari' Alıntı:Sezgin sana da hayirli olsun yeni model bu konuda en iyi yorum kisa surede olsa kullanan Erhan'dan gelecektir diye dusunuyorum. Olmadi biz de yorumlayip yardimci olmaya calisiriz sonra