TREX 700 E PRO DFC Kitim

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Omer Erkan' Alıntı:
Mordo bey, hayırlı olsun, kırımsız uçuşlar! Ben okuyana kadar sen toplayıp uçuracaksın, hızından başım döndü inan ki! :thumbup:
Ömer bey taşekkürler.

Oyuncaklarımız geliyor...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Mordo Ortasi' Alıntı:
Oyuncaklarımız geliyor...

Hadi gözün aydın abi. Ben de gittim PTT bugün teslim aldım aynıları :laugh: Deniz istediği diye hatta küçük bir video bile çektik :laugh: Bu arada konnektör paketinin üzerindeki değerleri paylaşır mısın abi :rolleyes:

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hadi gözün aydın abi. Ben de gittim PTT bugün teslim aldım aynıları :laugh: Deniz istediği diye hatta küçük bir video bile çektik :laugh: Bu arada konnektör paketinin üzerindeki değerleri paylaşır mısın abi :rolleyes:

TREX 700 E PRO DFC Kitim

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Vay Mordo abi, hiç boş durmuyorsunuz maşallah :laugh: Konnektörler çok şık olmuş ;) Bu arada Cenk'e de selamlar :saygilar:

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir helikoptermiş :)

Ynt: TREX 700 E PRO DFC Kitim

Hayirli olsun mordo abi kirimsiz ucuslarin olsun.

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay Mordo abi, hiç boş durmuyorsunuz maşallah :laugh: Konnektörler çok şık olmuş ;) Bu arada Cenk'e de selamlar :saygilar:

Abi selamlar benden de....

bu komutan karın tokluğuna çalıştırıyor beni....
Şaka bir yana komutanın evi su yolu yaptık... gün aşırı oradayım.Yakında yedek anahtarı isterim..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Annemde bir börek yapmış geçen gün abicim,yok böyle bişey...Elleri dert görmesin...bir büyük dilim indirdim,gözüm börekte.....Baktım Yalçın da niyetlendi hadi dedim o yesin.Abartmıyorum 1-1,5 kilo almışımdır.fil gibi yiyip içiyorum inan Mehmet abi.
Komutan zararda senin anlayacağın...

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Afiyet olsun,
Evimiz bütün dostlara açık.(çalışmak şartı ile) :halay: :halay: :halay:

TREX 700 E PRO DFC Kitim

CENK EŞSİZ' Alıntı:
Abi selamlar benden de....

bu komutan karın tokluğuna çalıştırıyor beni....
Şaka bir yana komutanın evi su yolu yaptık... gün aşırı oradayım.Yakında yedek anahtarı isterim..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Annemde bir börek yapmış geçen gün abicim,yok böyle bişey...Elleri dert görmesin...bir büyük dilim indirdim,gözüm börekte.........
Vay iyiymiş Cenk, daha ne olsun :lollol: Keyfiniz bol ve daim olsun :thumbup:

Mordo Ortasi' Alıntı:
Afiyet olsun,
Evimiz bütün dostlara açık.(çalışmak şartı ile) :halay: :halay: :halay:
Bayramdan sonra inşallah en kısa süre içerisinde Türker kardeşimle beraber oradayız abi :)

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Efendim her karesini imrenerek ve gıptayla izlediğimi bilmenizi isterim. Ayrıca kare kare paylaşımlarınız için ayrıca teşekkürler.

Kırımsız uçuşlar diliyorum,

Saygılar, Buğra.

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Buğra' Alıntı:
Efendim her karesini imrenerek ve gıptayla izlediğimi bilmenizi isterim. Ayrıca kare kare paylaşımlarınız için ayrıca teşekkürler.

Kırımsız uçuşlar diliyorum,

Saygılar, Buğra.
Buğra bey,teşekkür ederim.

TREX 700 E PRO DFC Kitim

Yeni canopy im