Trex 500 ilk kırımım

Trex 500 ilk kırımım

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Ben ne yalan söyleyeyim en ufak sıkışmada hemen Rescue asılıyorum, birçok insan yıllarca çalışıp bir iki hareket derken kendini geliştiriyor, benim toplam uçuş sayım 20 bulmaz hal böyle oluncada asıl rescue ye ve bir zaman sonra öyle oluyor ki sanki aleron elavetor gibi hemen bası veriyorsun alışıyorsun. Sonra o tuşa basmak benim beyne reset atıyor toparlanıyorum ileriki seviyede yere düşüyorsa olayı anlayana kadar tekrar basıyorum çıksın yukarı sıkıntı yok nede olsa inişte yanına yaklaşıyor, ama şunu tecrübe ettim çok uzağa götürmemek lazım ve dar alanda uçamamak lazım bazan arkanada gidebiliyor senin uçtuğun yerde öyle arkada yol var binalar var. tabi kırım illaki olacaktır illaki bir sebepten düşer ama 10 kırım yerine 1,2 olur o kadar. Tekrar geçmiş olsun.
önerin icin Teşekkürler Mustafam.
bakacaz bir rescue artik ;)

Trex 500 ilk kırımım

İbrahimin gelişme sürecine bakarsak palleri nerdeyse yere değdirmek üzere yani yere yakın uçuşları benimsemiş gibi gözüküyor. :laugh: O yüzden kurtarma reflekslerinin sticklerde olması ilerisi için daha mantıklı bir yatırım diye düşünüyorum. :)

Trex 500 ilk kırımım

Arda Erkan' Alıntı:
İbrahimin gelişme sürecine bakarsak palleri nerdeyse yere değdirmek üzere yani yere yakın uçuşları benimsemiş gibi gözüküyor. :laugh: O yüzden kurtarma reflekslerinin sticklerde olması ilerisi için daha mantıklı bir yatırım diye düşünüyorum. :)

Hay agzin bal yesin emi Arda :laugh:

O dedigin de lazim rescue de lazim ne bileyim ikisi de lazim gibi yine kafa karmakarisik oldu ha :rolleyes:
;D

Trex 500 ilk kırımım

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Hay agzin bal yesin emi Arda :laugh:

O dedigin de lazim rescue de lazim ne bileyim ikisi de lazim gibi yine kafa karmakarisik oldu ha :rolleyes:
;D

Kafan karışmasın İbrahim.Son zamanlardaki tek değişim pilotaj.Elektronik ve model değişimi ile vakit kaybına izin vermiyoruz. :lol: Uçuşlara devam. :thumbup:

Trex 500 ilk kırımım

Arda Erkan' Alıntı:
Kafan karışmasın İbrahim.Son zamanlardaki tek değişim pilotaj.Elektronik ve model değişimi ile vakit kaybına izin vermiyoruz. :lol: Uçuşlara devam. :thumbup:

O halde calismalara ve ucuslara devam edelim.
Haydi rastgele :laugh: