Trex 250 ayar konusunda yardım
9x im şuan açık kaynak kodlu halde er9x ile kullanıyorum. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Şuanda mcpx v1 hakkında almak ne düşünüyorsunuz? Biraz eski bir model olduğu söylenebilir, acelem yok. Bekleyip bl versiyonunu veya 130x almak daha mantıklı geliyor. Fiyat uygun olduğu için bu ikilemde kaldım.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Standard donanimli TURNIGY 9x de kanal siralamasi farkli oldugu icin Blade helilerde direkt kullanamazsin. Bunun icin TURNIGY 9x yazilimi upgre edip, acik kaynak kodlu hale getirmek gerekiyor haberin olsun.
Bunun harici mCpx V2 Turker kardesim kullanmisti. V922'den 1 tik daha iyi. En guzel tarafi cogu parcasi v922 ile benzer. Oylece yedek parca fiyatlari daha uyguna geliyor.
9x im şuan açık kaynak kodlu halde er9x ile kullanıyorum. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Şuanda mcpx v1 hakkında almak ne düşünüyorsunuz? Biraz eski bir model olduğu söylenebilir, acelem yok. Bekleyip bl versiyonunu veya 130x almak daha mantıklı geliyor. Fiyat uygun olduğu için bu ikilemde kaldım.