Trex 250 ayar konusunda yardım

kadir35

Çalışkan Uye
Herkese selam izmirde olup heli de ayar ve diğer uçuşa hazır etmem için gereken yardımı yapabilecek arkadaş varmıdır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar yardım

Kadir , bir tane adaşın var forumda (Kadir Kocaman), bir de bizim Deniz Sert var , Berkay35 var , aklıma geliverenler bunlar.Haa Tamer Kaymakçı kardeşimiz de İzmir'den sanırım ...İrtibat kurabilirsen sana eminim birisi mutlaka yardımcı olacaktır.. :saygilar:

Arkadaşlar yardım

Yoksa bu heliyi camdan aşağı atıcam

Arkadaşlar yardım

Kadir Türkyılmaz' Alıntı:

Kadir selam,,
hayrola sorun nedir? kullandığın heli nedir biraz bilgi verirmisin... Hakan Abinin saydığı grupda Deniz hariç hepimiz izmirdeyiz ama kendimize hayrımız yok aylardır buluşamadık :):rolleyes::):) yanılmıyorsam sende bostanlı tarafında oturuyordun, buradan yardımcı olamazsak bir hafta sonu denk gelir buluşabiliriz.

Arkadaşlar yardım

Canım jet uçakları dururken heliyle uğraşırmısın :p

Evet Tamer var bu işlerden iyi anlar yardımcı olabilir belki. :agreed:
Hakan Deniz artık Yozgatlı oldu :bravo:

Arkadaşlar yardım

Celalettin abi seviyorum seni [emoji51][emoji106][emoji106]

Arkadaşlar yardım

kadir kocaman' Alıntı:
Kadir selam,,
hayrola sorun nedir? kullandığın heli nedir biraz bilgi verirmisin... Hakan Abinin saydığı grupda Deniz hariç hepimiz izmirdeyiz ama kendimize hayrımız yok aylardır buluşamadık :):rolleyes::):) yanılmıyorsam sende bostanlı tarafında oturuyordun, buradan yardımcı olamazsak bir hafta sonu denk gelir buluşabiliriz.
Kadir slm yani aslında daha kullanamadığım heli var trex 250 abi pal ayarı ve ufak tefek Kumanda ile ilgili ayarlar yapılması gerekiyt heliden hiç anlamıyorum yani bu heliyi uçurmak için yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar yardım

Kadir slm yani aslında daha kullanamadığım heli var trex 250 abi pal ayarı ve ufak tefek Kumanda ile ilgili ayarlar yapılması gerekiyt heliden hiç anlamıyorum yani bu heliyi uçurmak için yardım ederseniz sevinirim

helikopter flybarless mi ? üzerinde ki ünite nedir?

Arkadaşlar yardım

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arkadaşlar yardım

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Flybarlı model üzerinde de ya gp750 yada gp780 var, inşallah 750 dir.. Mekanik olarak doğru toplanmış ise ufak bir ayarı var....

Arkadaşlar yardım

750 var evet ufak tefek ayar istiyor

Arkadaşlar yardım

750 var evet ufak tefek ayar istiyor

Yarın telefonda da konuşuruz da, ilk etap da manuel i çekerek linklerin uzunluklarını klavuzu göre ayarlamak gerek ,,, akabinde vidaları söküp tekrar locklamak gerekecek, özellikle kuyruk ve feathering şaft a giren vidalar çok önemli.... Bunları kolayca yaparsın, geriye sadece ufak ayarları kalıyor onuda birlikte hallederiz. Bu işleri bitirince görüşelim olurmu?

Arkadaşlar yardım

Kadir hocam Allah senden razı oldun yoksa bu heliden başlamadan uzaklaşıcaltm

Arkadaşlar yardım

Kadir hocam Allah senden razı oldun yoksa bu heliden başlamadan uzaklaşıcaltm

Estağfurullah elimizden gelirse ne yapıyoruz ki :)... Manuel i senin için buldum

dediklerimi yapınca haver verirsin,, iyi geceler

Arkadaşlar yardım

Kadir sen ne yaptın... :laugh: ...Kullanılması en zor , ayarı en hassas , kırımı en kolay olan modeli seçmişsin.Pilotaj seviyeni bilemiyorum ama bu heli adamı hakkaten tımarhanelik eder...(ayarları bilemeyen , pilotajı zayıf , tıpkı ben gibi kullanıcıları kastediyorum).Zaten seni de epey yormuş geçenlerde panoda satış ilanını görür gibi olmuştum.
Sabırlı ol , önce şunu kabul edelim , uçmasa da vitrinde diğer helilerin yanında görünüm olarak çok güzel görünür.Neden bu kadar rahat konuşuyorum , ben de bu modele bulaştım da ondan :lol:..ancak ben her şeyi göze aldım ,uçuramazsam sehpanın üzerinde vazo niyetine kullanırım :D, üstelik benimki DFC...Nette araştırdım , ilk düşüşte servolar pert ve ne yazık ki 415m'ler artık tarih olmuş durumda.Yani bir servo giderse 3 tane servo almam lazım. :halay:.Kırımda giden ilk parçaları bilemiyorum ama kuyruk , tork tube dişliler , main gear , main ve feathering şaftlar komple elden geçer gibime geliyor.Gerçi seninki flybarlı , senin modelin bir de karıştırma kolları , flybar rodu felan da hasarlanır .Kuyruk da kayış aktarmalı değil mi?Kadir Kocaman arkadaşımız yardımcı olmuş ve olacaktır da , ama yine de birşeyleri aşamazsanız sen burada bir konu aç , öyle ya da böyle zamanında bu modeli elinden geçirmiş hatırı sayılır ustalar , elbet güzel fikirler ve tecrübeler aktaracaktır.(Moral bozmadım değil mi , çünkü ben de korku ile karışık acaba yapabilir miyim falan diyorum , yalnız değilsin Kadir... :D )

Yaşasın , 250 team kuruyoruz ,bir tek ben varım sanıyordum :halay: :halay: :yuppi: :lollol: