Arkadaşlar yardım
Kadir sen ne yaptın...
...Kullanılması en zor , ayarı en hassas , kırımı en kolay olan modeli seçmişsin.Pilotaj seviyeni bilemiyorum ama bu heli adamı hakkaten tımarhanelik eder...(ayarları bilemeyen , pilotajı zayıf , tıpkı ben gibi kullanıcıları kastediyorum).Zaten seni de epey yormuş geçenlerde panoda satış ilanını görür gibi olmuştum.
Sabırlı ol , önce şunu kabul edelim , uçmasa da vitrinde diğer helilerin yanında görünüm olarak çok güzel görünür.Neden bu kadar rahat konuşuyorum , ben de bu modele bulaştım da ondan
..ancak ben her şeyi göze aldım ,uçuramazsam sehpanın üzerinde vazo niyetine kullanırım
, üstelik benimki DFC...Nette araştırdım , ilk düşüşte servolar pert ve ne yazık ki 415m'ler artık tarih olmuş durumda.Yani bir servo giderse 3 tane servo almam lazım.
.Kırımda giden ilk parçaları bilemiyorum ama kuyruk , tork tube dişliler , main gear , main ve feathering şaftlar komple elden geçer gibime geliyor.Gerçi seninki flybarlı , senin modelin bir de karıştırma kolları , flybar rodu felan da hasarlanır .Kuyruk da kayış aktarmalı değil mi?Kadir Kocaman arkadaşımız yardımcı olmuş ve olacaktır da , ama yine de birşeyleri aşamazsanız sen burada bir konu aç , öyle ya da böyle zamanında bu modeli elinden geçirmiş hatırı sayılır ustalar , elbet güzel fikirler ve tecrübeler aktaracaktır.(Moral bozmadım değil mi , çünkü ben de korku ile karışık acaba yapabilir miyim falan diyorum , yalnız değilsin Kadir...
)
Yaşasın , 250 team kuruyoruz ,bir tek ben varım sanıyordum