Tarot 680 6s 8000mah + Naza v2 + 480kv Motor Kurulum

Bende alıcılar 7.4 lipo ile karıncalanma yapmadı, aksine 1 kaç dakika çalıştıktan sonra, tamamen görüntü gittmişti :). Ben de alıcıda 3S Life(9.9V) kullanıyorum artık ... Ama antenlerin dipdibe olması ayrı, arada duvar olması ayrı ... 5.8 Ghz sistemler, arada cisim olmasını özellikle sevmezler. Çiçek antenler ise mesafeyi etkilemez, sadece radyasyon desenini hareketli modeller için daha kabul edilebilir bir hale getirir.

Zafer SAHIN' Alıntı:
Bende alıcılar 7.4 lipo ile karıncalanma yapmadı, aksine 1 kaç dakaka çalıştıktan sonra, tamamen görüntü gittmişti :). Ben de alıcıda 3S Life(9.9V) kullanıyorum artık ... Ama antenlerin dipdibe olması ayrı, arada duvar olması ayrı ... 5.8 Ghz sistemler, arada cisim olmasını özellikle sevmezler. Çiçek antenler ise mesafeyi etkilemez, sadece radyasyon deseninin hareketli modeller için daha kabul edilebilir bir hale getirir.
Şu liponun rodaji daha bitmedi abi 3 hover daha kaldi. :laugh: Bu haftasonu acik alanda bir test yapabilirsem durumu bildiricem sana. Iyi bir alici piliyle iyi bir sonuc alirim insallah...

Zafer abi hem modelin son halini gostermek arkadaslara hemde sana video verici konumunu gostermek icin bazi resimler koyuyorum. Yeri oldukca iyi gibi diymi antenin.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ayrica frsky telemetry ekrani siparis vermistim yolda kendisi. Voltaj sensorunude denedim, oldukca şık ve kullanisli.

Birde oto inis takimlarindaki plastik esnekligi indirgemek icin bordo renkteki metal t birlesim yuvalari cok hos gosterdi. Bu tarz modellerde ben goruntuyede onem verilmesi taraftariyim.

Suan model uzerinde bulunan propeller olculefi 15 inc. Yani 1555 carbon t style.

Konu resimlerini icerigini ilk mesajda toplayacagim. rodaj asamalari bitip iyice gokyuzune yukseldikten ve videolarini burada paylastiktan sonra rehber olarak duzenleyecegim.

Zafer abicim simdilik gozluk almak istemiyorum, bir adet basit fpv cantasi yapmayi planliyorum, bu konu hakkinda resimlerle iogili fikirlerin varsa paylasirsan mutlu olurum. Filtreye ihtiyac olursa senden temin edebilirim diymi bu arada ;) Saygilar

Kumandada agirlik ve zahmetli oldugu icin fpv sistemine bir canta yaptim. Bence gayet kullanisli oldu. Gercek lipolarim gelince cok memnun olucam artikkk...

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Kumandada agirlik ve zahmetli oldugu icin fpv sistemine bir canta yaptim. Bence gayet kullanisli oldu. Gercek lipolarim gelince cok memnun olucam artikkk...
Ellerine sağlık Selçuk :thumbup: Ama sanki LCD monitor için güneşli zamanlar için bir koruyucu çerceve şart gibi :rolleyes:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ellerine sağlık Selçuk :thumbup: Ama sanki LCD monitor için güneşli zamanlar için bir koruyucu çerceve şart gibi :rolleyes:

Evet Mehmet Abi, çerçevesi var fotoğraf çekerken takmadım. güneşli günlerde takacağıum. hatta çantanın içinde olacak kendisi. Tavsiyen için çok teşekkürler.

selçuk fpb niz de aynalı olmuş
bir ricam olacak
iniş takım servolarından 2 adet aldım
bir türlü frame monte için için kafam yatmadı
sizin tarot iniş takımlarının frame ve iniş takımı bağlantı fotoğrafrarını çekip yükleyebilirmisiniz
teşekkürler

semih Balkar' Alıntı:
selçuk fpb niz de aynalı olmuş
bir ricam olacak
iniş takım servolarından 2 adet aldım
bir türlü frame monte için için kafam yatmadı
sizin tarot iniş takımlarının frame ve iniş takımı bağlantı fotoğrafrarını çekip yükleyebilirmisiniz
teşekkürler

Orjinal ayakların sökülme noktasındaki deliklerle hemen hemen aynı, ora takacaksın abi. resmi çekerim çekmesinede pek bişey anlayacağını sanmam kalabalıktan abi, orjinal ayakları söküp yatay plate leri o deliklere takacaksın abi. yinede akşam resim çekerim.

Selçuk selamlar,

Senin çalışmalar bence çok güzel gidiyor.

Benim en çok zorlandığım nokta, elektroniklerin yerleştirilmesinden ziyade, kabloların estetik bir şekilde toplanmasıdır. Zannedersem senin modelde de bu yönde biraz daha iş var.

Filtre konusunda ise, elimdekiler hala duruyor, istediğin zaman göndereyim.

Zafer SAHIN' Alıntı:
Selçuk selamlar,

Senin çalışmalar bence çok güzel gidiyor.

Benim en çok zorlandığım nokta, elektroniklerin yerleştirilmesinden ziyade, kabloların estetik bir şekilde toplanmasıdır. Zannedersem senin modelde de bu yönde biraz daha iş var.

Filtre konusunda ise, elimdekiler hala duruyor, istediğin zaman göndereyim.

çok tşk ederim zafer abi. bundan bir önceki APM tabanlı mutlimde kablosuna kablo kılıflarına kadar herseyi özenle yaptım. dış görünüşe çok önem verdim. Ama bu sistemde bir çok soru işareti ile birlikte ilk denemelerim olacağı için sök tak olmasın diye kablo görüntülerine önem vermedim. zaten frame de çok müsait değil. herşey yolunda giderse ki şuan gidiyor abi, tüm kabloları elden geçireceğim.çok sağol Zafer abi senin tarafından bir ürünün beğenilmesi mutlu eder beni. saygılar

Ayrıca zafer abi şimdi baktımda aslında çokta çözümsüz karmaşık yerler yok gibi. liponun kablosu ve esc boarddan gelen dişi xt90 kablosu uzun. birde sana göstermek için yer değiştirdiğim fpv verici kabloları sırıtıyor. ben bunlara bi ayar çekicem abi. geri kalanlarda oldukça toplu aslında. senin tavsiyen varsa zevk duyarım abi.

selçuk bey
bendeki hexa drone aliminyum tabanlı
hazır frame değil
iniş takımını çözdüm lütfen
fotoğraf için zahmet etmeyin
teşekkürler

semih Balkar' Alıntı:
selçuk bey
bendeki hexa drone aliminyum tabanlı
hazır frame değil
iniş takımını çözdüm lütfen
fotoğraf için zahmet etmeyin
teşekkürler

Öncelikle yaşınızdan dolayı bey kelimesini çıkart abi, ben sana direk abi diyorum :) resmiyete gerek yok :agreed:

anladım abi hangi iniş takımlarını aldın bilmiyorum ama ağır drone larda çabucak bozulabiliyor bu iniş takımların elektroniği. biraz daha paraya kıyıp komple çelik aliminyum karışımı birşeyler almak daha mantıklı aslında. inşallah öyle yapmayı düşünüyorum.

İlk mesaj düzenlenip toparlanmıştır. :thumbup:

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
İlk mesaj düzenlenip toparlanmıştır. :thumbup:
Derli toplu çok güzel olmuş Selçuk, eline sağlık. :thumbup:

Proje bitmiş gibi, uçuş ve videoları da merakla bekliyoruz artık. :)