Tarot 680 6s 8000mah + Naza v2 + 480kv Motor Kurulum

Türker Akgün' Alıntı:
Derli toplu çok güzel olmuş Selçuk, eline sağlık. :thumbup:

Proje bitmiş gibi, uçuş ve videoları da merakla bekliyoruz artık. :)

Çok teşekkürler Türker abi :thumbup: Lipo rodajı biter bitmez yüksek uçuşa geçeceğim artık. Donanımı fazlasıyla yüklü oldukjça prof bi makina oldu bence artık dahada masrafa gerek yok. Uçalım gitsin :halay:

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
İlk mesaj düzenlenip toparlanmıştır. :thumbup:
Fiyat Donanım ve nereden alışveriş yaptığını da ilave etmişsin Selçuk daha ne olsun :thumbup: :bravo: Emeğine sağlık :halay:

Inşallah bu güzel modelle güzel hava çekimlerini izlemek nasip olur :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Fiyat Donanım ve nereden alışveriş yaptığını da ilave etmişsin Selçuk daha ne olsun :thumbup: :bravo: Emeğine sağlık :halay:

Inşallah bu güzel modelle güzel hava çekimlerini izlemek nasip olur :)

Çook teşekkür ederim Mehmet abi :thumbup: bende artık gökyüzünden güzel videolar çekmek için sabırsızlanıyorum :RCKolik:

seçuk bey bende sizin hexa yı kendime rehber aldım takipcinizim sanırım takılacagım çok yer olacak gibi :)

deniz inan' Alıntı:
seçuk bey bende sizin hexa yı kendime rehber aldım takipcinizim sanırım takılacagım çok yer olacak gibi :)
Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden o halde. toplayacağın sistemden bahsetsene biraz.

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden o halde. toplayacağın sistemden bahsetsene biraz.

Sizin sistemin aynısını siparis veriyorum en azından ilk tecrubem olacagi icin danisabilecegim kisi var...ayrica fpv de istiyorum

deniz inan' Alıntı:
Sizin sistemin aynısını siparis veriyorum en azından ilk tecrubem olacagi icin danisabilecegim kisi var...ayrica fpv de istiyorum
Ilk tecrube icin hata edersiniz diye dusunuyorum.

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Ilk tecrube icin hata edersiniz diye dusunuyorum.

Hata mutlaka yapacam gibime geliyor ama olsun göze aldim...umarim yardiminizla en az sekilde olur

Semih 910 6s 10Ah + Apm 2.5 + 320 kv motor (frame aiminyuml home made)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Semih 910 v3 + 6s 10Ah + Apm 2.5 + 320 kv motor (frame aiminyuml home made)

deniz inan' Alıntı:
Hata mutlaka yapacam gibime geliyor ama olsun göze aldim...umarim yardiminizla en az sekilde olur

modeli yaparken hata yapmaktan bahsetmiyorum, başlangıç modeli olarak hata edersiniz, ne kadar yardım etsemde yazarak konuşarak o model çıkmaz ortaya. bu kadar basite indirmeyin herşeyi. sonra haberlere konu oluyorlar. başlangıç modeli için daha ekonomik ve daha küçük bir model toplayın. plastik bir frame de tecrübe edinin.

semih Balkar' Alıntı:
Semih 910 v3 + 6s 10Ah + Apm 2.5 + 320 kv motor (frame aiminyuml home made)

model çok iyi Semih abi eline sağlık. 10000mah lipo var diyosun diymi? uçuşunu performansınıda görmek isterim.

teşekkürler selçuk bey bir iki günü kaldı performans için

selçuk bey birşey soracağım
projeyi yaparken ürünleri yaka yaka ilerledim 2 esc 1 kamera 1 iniş takım servosu
sizin alışveriş yaptığınız site den ürünler ortalama kaç günde geliyor

semih Balkar' Alıntı:
selçuk bey birşey soracağım
projeyi yaparken ürünleri yaka yaka ilerledim 2 esc 1 kamera 1 iniş takım servosu
sizin alışveriş yaptığınız site den ürünler ortalama kaç günde geliyor

ben alışverişlerimde genelde toplu alım yapıyorum ve maalesef baya masraf yaptım hızlı posta seçeneğini seçtiğim için. EMS gönderimli olanlar 7-9 iş gününde geliyor bu aralar. acelem yoksa normal posta ile goodluckbuy.com dan alım yapıyorum 2 hafta da en geç geliyor. genelde 20-30 dolar daha fazla verip EMS ile gönderim istiyorum. size 2 esc hatta 3 lazım. yedek olsun. 1 adet kamera 1 adet landing skid. bu sitelerin hepsi güvenilir.

goodluckbuy.com
hobby-wing.com
foxtechfpv.com
aliexpress.com

buralardan alabilirsin ve eğer varsa hepsini tek siteden alın.