Servo tester anketi

Hangi servo testeri kullanmak istersiniz?

• Analog potansiyometreli OLED ekranlı

Oy: 5 23.8%
  • Rotary encoderli ekransız

Oy: 0 0.0%
  • Rotary encoderli, OLED ekranlı

Oy: 14 66.7%
  • Rotary encoderli, 7 segment LED ekranlı

Oy: 1 4.8%
  • Rotary encoderli, 7 segment LED ekranlı, reverse'li

Oy: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Abi özelden hesap numarasını da rica edebilir miyiz :) Yavaştan ödeme yapmaya başlayalım artık :D

Bu arada benim, Türker’in ve Ömer abinin ürünlerini tek bir kargoda bana gönderebilirsin abi.
Nası yaa. Hala ödeme yapmadın mı? Ben icra takiplerini başlatıyorum.

Sümer bey, biz de hesap no ve son duruma göre tutar alalım lütfen.
Yaa 70 - 75 TL planlamıştık ama havalar soğudu, enflasyon düştü, en önemlisi soğana çok zam geldi. 750 TL falan oluyor maliyet ama artık yaparız bişiiler. :p :D

O degil de, uretim miktarina bakilirsa koseyi dondun abi. Bizim yazligin yanindaki yazlik bos yani... (Miami’dekinin)
Şeyy ben Ft.Lauderdale'i tercih edicem sanırım. İki kanalın köşesindeki bi villa iyi olur çünkü tek rıhtımlılarda misafir tekneleri için yer olmuyo.

Birisi şöyle bişeyler yapmış ama görünen o ki sadece merkezleme için... Potansiyometre/r.encoder yok... Ekran yok... Kullanıcı veya sweep modları yok... Hiçbirşey yok :D Sadece 760 kuyruk servolarının merkezi için var...

Gerçekten de az kalmış :thumbup: İşaretlemeyi nasıl yapmayı düşünüyorsun abi ?
Servo konnektörlerinin çentikleri olduğu için artı, eksi ve sinyal işaretlemesinden vazgeçtik çünkü istediğimiz küçüklükteki fontu basmaya yazıcının çözünürlüğü yetmezken, onun basabildikleri de çok kaba geldi. Pil bağlantısında da çentik var ama soketi iki türlü de takabiliyorsunuz. Yani aslında orada da bir işaretleme gereksiz. Sadece reverse servo çıkışına Rev yazmakla yetineceğiz. Yazının da kabartı değil de girinti olarak yazılmasının gerektiğine karar verdi bunu tasarlayıp basan arkadaşım. Kabarık olursa baskı süresi ciddi olarak uzuyormuş.

Son düzenleme: