Hakan Ülgenalp
RcFanatik
Bence herşey sorunsuz geçecek de....neden bu video bana tanıdık geldi
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Deniz’in ara ara yaptığı katılımlarla izlemesi çok daha keyifli bir video olmuş Bu arada maşallah iyice büyümüş ?
Demek büyük gün cumartesi öyleden sonra Eğer imkan olursa canlı bir yayında bu test sonuçlarına şahitlik yapmak isteriz
Bu arada bir tahminde bulunayım. Bence 3 ve 4 nolu bölmeler bu sefer sorunsuz çıkacak Bakalım tahmin tutacak mı ?
Devam eden tasarım aşamaları hakkında ara ara bilgi alabilirsek de mutlu oluruz efendim
Ama Deniz ordan kucucuk el salladi, sen onu gormedin ☺?
Bence Murphy devreye girecek ve hepsi tertemiz çıkacak, beyinler yanacak ?
Bence herşey sorunsuz geçecek de....neden bu video bana tanıdık geldi
Senin biraz fazla uğraştırmış oluruz ama süper bir şey olur kardeşim Biz de keyifle bu yeni seride seni takip ederizŞöyle birşey var aklımda, madem kompozit için bilgilendirme videosu bunlar, "bakın burda hazır yapılmış bir kalıp var" demek yerine kalıbın tasarımından baskısı (baskı ayarları vs) baskı sonrası gereken işlemler vs de içerecek şekilde üretim yapmaya hazır hale gelene kadar olan tüm işlemleri içeren videolar hazırlayabilirim. Önce geometrik olarak hem tasarımı hem üretimi kolay olan bu deneme kalıbı gibi birşeyle başlayıp gittikçe daha karmaşıklaşan parçalara kayacak şekilde. Böylece kompozit üretiminde çok önemli olan çok parçalı kalıp sistemlerinde kalıpları ne şekilde nerelerden ayırdığımı, nedeni niçiniyle aktarma şansım olabilir.
Yaşasın jelkot!
(ne olduğunu yeni yeni öğreniyorum ama)
Ben ne olduğunu hala bilmiyorum.
Oleyyy bilmişimBu arada bir tahminde bulunayım. Bence 3 ve 4 nolu bölmeler bu sefer sorunsuz çıkacak Bakalım tahmin tutacak mı ?
Abi gel inat etmede bu eskiyen işlemcii upgrade edelim artıkPufff! Gitti benim 58 model işlemci!
...
Abi gel inat etmede bu eskiyen işlemcii upgrade edelim artık
Bu modellerde işlemci anakarta lehimli. Upgrade olmuyo!Oleyyy bilmişim
Abi gel inat etmede bu eskiyen işlemcii upgrade edelim artık