Yeni iskeletin fotoğrafları:
İlk olarak ana seren ve burulma engelleyici eleman olan karbon tüpün yüzeyini 400 numara zımpara ile hafifçe zımparalayıp parlaklığını giderdim, daha iyi yapışmasını sağladım. Sinirler bu boru üzerindeki yerlerine kaydırılıp yapıştırîldılar. Firar kenarı için de 6mm balsadan kestiğim parçalar ekledim:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Karbon borunun alt ve ustune 4mm balsa levhadan, lif yönleri dik olacak şekilde parçalar kesip yerlerine yapıştırdım ve zımparalayıp sinirlerle eş seviyeye getirdim. Bu balsalar ortadaki boru ile alta ve üste yerleştireceğim karbon sparların birlikte çalışmasını sağladığı gibi sparların yük altında burkularak çökmelerine de engel olacaklar. Hafif ama çok etkili bir ekleme.
Yine balsa çıta kullanarak da bir hücum kenarı oluşturup zımpara ile şekillendirdim. Bu da alt ve üst kabuğun birbirlerine ve iskelete daha iyi yapışmalarını sağlamak için eklendi.
Son olarak da serenler ile hücum kenarı arasında dış kabugu desteklemek için 2mm balsada ara sinirler kesip yapıştırdım ve iskeleti son haline getirdim.