Mehmet Kucuksari
Administrator
Ynt: Raptor G4 Helidestek
Bu arada ayarları (GOV haric) bizi HC-3X çok benziyor.
Görebildiğim kadarı ile gaz verince doğal olarak kafa devri artıyor ve kuyruk sağa doğru kayıyor. Bu demektir ki Gain değeri Düşük (ILK mesajı yazarken yanlış yazmışım EDITLEDIM). Fakat ondan önce gazın normal moddaki eğrisi manual değerlerine göre ayarlandı değil mi ??Cahit Kaş' Alıntı:Şimdi birkaç video daha eklicem. Özellikle ani gaz artışında kuyruk kaçırması nasıl düzelebilir. Ahmet Beyin uçuşunda böyle bir şey yoktu. Neyi yanlış yapmış olabilirim.
Sorunuzu anladım ama üniteyi hiç kullanmadığım için ne yazık ki yorum yapamıyorum. Bilen arkadaşlar sizleri doğru şekilde yönlendirecektir.Cahit Kaş' Alıntı:Mehmet Bey aslında derdim hareketi kısmak değil tam olarak. Cyclic diye bir sekme var FBL ünitesinin programında. Orada 8 derece ayarlıyorum. ama ayar bittikten sonra aileron komutunda 8 dereceden daha fazla yatıyor. O zaman bu cyclic menüsü ne işe yarıyor. Ben swash menüsünden kıstım swash hareketlerini. Aşağıda programın nasıl kullanıldığı anlatılmış.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu arada ayarları (GOV haric) bizi HC-3X çok benziyor.
Normalde açılı ayarlanır tüm normal Gyro ve bazı FBL ünitelerde, mesela HC-3X. Fakat Ahmet bunun V-Bar için geçerli olmadığını belirtiyor. Bu durumda bu ünite ne istiyor ise ona göre ayarla yapmak gerekiyorCahit Kaş' Alıntı:Bu akşam ayarları bir daha elden geçireceğim. Kuyruk kısmında da dediğiniz gibi sıfır derece ayarlamıştım. Hatta Mehmet Beyin bir videosunda biraz açı verilmesi gerektiğini görmüştüm ama açı vermeden ayarladım.