Türker Akgün
Moderator
Raptor G4 Destek
Cahit Bey bu sorunun giderilmesi için aşağıdaki konuda bulunan videodaki uygulama iş görecektir.
Fakat bu durumun sonradan gerçekleşmiş olması biraz daha dikkatli olmayı gerektiriyor bence. Özellikle rulman ve rulman yataklarınızı, main shaftın içinden geçerek aşağıdan ana dişli ile sabitleyen civata ve yatağında bir deformasyon olup olmadığını dikkatli bir şekilde kontrol etmenizi öneririm.
Cahit Kaş' Alıntı:Merhabalar. Geçenlerde Raptorda bir sorunla karşılaştım. Sorun ana rotorda bi boşluk oluşması. Yani ana şaft 1mm kadar yukarı aşağı hareket ediyor. Önceden bu boşluk yoktu. Söküp tekrar taktım ama değişen bir şey yok.
Sorunun neden kaynaklandığını bilemiyorum. Sorunun daha iyi anlaşılması için kısa bir video da ekledim. Çözüm için önerilerinizi bekliyorum.
Cahit Bey bu sorunun giderilmesi için aşağıdaki konuda bulunan videodaki uygulama iş görecektir.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Fakat bu durumun sonradan gerçekleşmiş olması biraz daha dikkatli olmayı gerektiriyor bence. Özellikle rulman ve rulman yataklarınızı, main shaftın içinden geçerek aşağıdan ana dişli ile sabitleyen civata ve yatağında bir deformasyon olup olmadığını dikkatli bir şekilde kontrol etmenizi öneririm.