Phoenix Online Etkinlik & Buluşma

Phoenix Simülasyonda ONLINE ETKINLIK yapsak nasıl olur ?

• Harika olur. Her aksam orada olurum :)

Oy: 4 9.3%
  • Harika olur. Her aksam olmasa da mümkün olduğunca katılırım :)

Oy: 33 76.7%
  • Evde çoluk var, çocuk var. Çok isterdim ama hanım göndermez şimdi :):)

Oy: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43
Online Etkinlik & Buluşma

Arkadaslar Phoenix e vakti olan herkezi bekliyorum

Oda ismi : RCkolik
Şifre : 724

:) :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Yokmu gelen ??

Bu aralar sürekli yoğunum bir türlü gelemedim kusura bakmayın :(
Sürekli aklımda , fikri ortaya ben attım ama kaç gündür yokum. Tekrar özür diliyorum herkesten iş güç yüzünden vakit ayıramadım :(p

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arkadaşlar programı kurdum fakat emulatör çalışmıyor. Kullandığınız launcher'ı eklemeniz mümkün mü ?

Ben emülatör kullanmıyorum orjinal lancher ile açılıyor sizin Dongle veya kumanda nedir ben 9 İn 1 ile ve Sm600 ile orjinal yazılıma giriş yapabiliyorum

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Ben emülatör kullanmıyorum orjinal lancher ile açılıyor sizin Dongle veya kumanda nedir ben 9 İn 1 ile ve Sm600 ile orjinal yazılıma giriş yapabiliyorum
USB simulatör kumandası kullandım ben, akşam birde onu denerim teşekkürler Mustafa. ;)

Türker Akgün' Alıntı:
Arkadaşlar programı kurdum fakat emulatör çalışmıyor. Kullandığınız launcher'ı eklemeniz mümkün mü ?

Türker abi çalışmaz ise launcher'ı ben sana upload yaparım. Burdan bildirirsen sevinirim :)

Doğukan Ocak' Alıntı:
Türker abi çalışmaz ise launcher'ı ben sana upload yaparım. Burdan bildirirsen sevinirim :)
Teşekkürler Doğukan, haber veririm. :)

Doğukan Ocak' Alıntı:

Doğukan launcher'ı sen yine upload edersen sevinirim :) Ben de çok önceleri launcher dan çalıştırıyordum. Son dongle ile gelen dvd de ise normal exe dosyasından çalıştırabilir oldum. Belki launcher ile bişeyler olur. Müsait bi zamanda upload edersin. Bu haftasonu yokum zaten de pazartesi bi daha el atarım bu işe ;)

Ben hemen şimdi yüklüyorum.
Hiç upload yapmadım bu zamana kadar hangi siteye yapabilirim , yardımcı olurmusunuz ;D

Doğukan Ocak' Alıntı:
Ben hemen şimdi yüklüyorum.
Hiç upload yapmadım bu zamana kadar hangi siteye yapabilirim , yardımcı olurmusunuz ;D

Kendine hemen bir Account açarak kullanabilirsin. Şahsen şu ana kadar en uzun kullandığım Upload sitesi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Kendine hemen bir Account açarak kullanabilirsin. Şahsen şu ana kadar en uzun kullandığım Upload sitesi

Teşekkürler Mehmet abi ,
Dosyalar da şurada ;

Upload ettikden sonra virüslü dedi ama , olmaması lazım benim bilgisayarımda virüs programı virüslü göstermiyor :-\
Siz yinede ister indirin ister indirmeyin ama indirdikten sonra kesinlikle virüs taraması yapın.
Eğer virüs varsa başka bir arkadaşımız upload yapsın :saygilar: