Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aralar sürekli yoğunum bir türlü gelemedim kusura bakmayın
Sürekli aklımda , fikri ortaya ben attım ama kaç gündür yokum. Tekrar özür diliyorum herkesten iş güç yüzünden vakit ayıramadım p
Ben emülatör kullanmıyorum orjinal lancher ile açılıyor sizin Dongle veya kumanda nedir ben 9 İn 1 ile ve Sm600 ile orjinal yazılıma giriş yapabiliyorum
Ben emülatör kullanmıyorum orjinal lancher ile açılıyor sizin Dongle veya kumanda nedir ben 9 İn 1 ile ve Sm600 ile orjinal yazılıma giriş yapabiliyorum
Doğukan launcher'ı sen yine upload edersen sevinirim Ben de çok önceleri launcher dan çalıştırıyordum. Son dongle ile gelen dvd de ise normal exe dosyasından çalıştırabilir oldum. Belki launcher ile bişeyler olur. Müsait bi zamanda upload edersin. Bu haftasonu yokum zaten de pazartesi bi daha el atarım bu işe
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Upload ettikden sonra virüslü dedi ama , olmaması lazım benim bilgisayarımda virüs programı virüslü göstermiyor :-\
Siz yinede ister indirin ister indirmeyin ama indirdikten sonra kesinlikle virüs taraması yapın.
Eğer virüs varsa başka bir arkadaşımız upload yapsın