Phoenix Online Etkinlik & Buluşma

Phoenix Simülasyonda ONLINE ETKINLIK yapsak nasıl olur ?

• Harika olur. Her aksam orada olurum :)

Oy: 4 9.3%
  • Harika olur. Her aksam olmasa da mümkün olduğunca katılırım :)

Oy: 33 76.7%
  • Evde çoluk var, çocuk var. Çok isterdim ama hanım göndermez şimdi :):)

Oy: 6 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    43
Online Etkinlik & Buluşma

Maşallah forum uçuyor konulara yetişmeniz konusunda ben size hayranım. Moderatörlük bu forumda zor iş ve hemen hemen her gün üç, beş kişi tanışma gönderiyor forum olarak çok hızlı büyüyoruz buda güzel bişey.

Sim olayını çözmek üzereyim. Bugün DX9 geldi, dongle da geldi... 22in1 supersimX...

Pilotaj yok gibi, ama muhabbete ortak olurum en azından... Akşama var mı aksiyon :)

(teamspeak vs kurulu/ayar gerekir mi? Onlara hiç bakmadım daha. Akşam 7-8 gibi bi faaliyet olsa güzel olurdu. Olmasa da bundan sonra ne zaman olursa katılmaya çalışırım.)

Online daha zevkli olacaktir. Katilabilirim ayarlari yapabilirsem :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Sim olayını çözmek üzereyim. Bugün DX9 geldi, dongle da geldi... 22in1 supersimX...

Pilotaj yok gibi, ama muhabbete ortak olurum en azından... Akşama var mı aksiyon :)

(teamspeak vs kurulu/ayar gerekir mi? Onlara hiç bakmadım daha. Akşam 7-8 gibi bi faaliyet olsa güzel olurdu. Olmasa da bundan sonra ne zaman olursa katılmaya çalışırım.)
Oda gördüğüm kadarıyla pek boş kalmıyor Rasim. Bende mümkün olduğunca hergün kısada olsa uğramaya çalışacağım. Yalnız benim gelişim ancak ufaklık uyuduktan sonra olur. 12 gibi falan :laugh:

Türker Akgün' Alıntı:
Oda gördüğüm kadarıyla pek boş kalmıyor Rasim. Bende mümkün olduğunca hergün kısada olsa uğramaya çalışacağım. Yalnız benim gelişim ancak ufaklık uyuduktan sonra olur. 12 gibi falan :laugh:

Sahura kadar açığız durumu var yani Türker abi :laugh: Valla tek sen olsan o saatte, izlemeye gelir yine gelirim.

H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Online daha zevkli olacaktir. Katilabilirim ayarlari yapabilirsem :)

Dongle gerekecek İbrahim, var mıydı sende? Yurtiçi birisi dongle işine girse çok iyi satar, hiç yok piyasada çünkü.. Doğrudan uzakdoğuya bağlıyız :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Sahura kadar açığız durumu var yani Türker abi :laugh: Valla tek sen olsan o saatte, izlemeye gelir yine gelirim.

Dongle gerekecek İbrahim, var mıydı sende? Yurtiçi birisi dongle işine girse çok iyi satar, hiç yok piyasada çünkü.. Doğrudan uzakdoğuya bağlıyız :)

O ise de biz girelim o halde .Dongle yok ama simulasyon kumandasiyla katilirim ;D
daha yenisini çıkaramadım rasim hele dur haftaya alistiririm yariyil tatilinde de tam kabullendiririm :lol: anladin sen.

H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
daha yenisini çıkaramadım rasim hele dur haftaya alistiririm yariyil tatilinde de tam kabullendiririm :lol: anladin sen.

Yarışmadan kazandım, hediye geldi dersin :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Yarışmadan kazandım, hediye geldi dersin :laugh:
valla artik yarismadan mi kazandim derim, uygun gecti elime kaçırmadan aldim mi derim bi kalibina uydurucaz :)

Art-tech kumandamın stickleri kötü durumda tat vermiyor hiç ama katılmaya çalışcağım bende.

Arda Erkan' Alıntı:
Art-tech kumandamın stickleri kötü durumda tat vermiyor hiç ama katılmaya çalışcağım bende.
Arda bir yerlerden esky kumanda bul stikleri çok iyi onlarin kutuyu ona taşı ben yapmistim çok super olmuştu hatta konusu var ama resimler gumlemis tekrar düzenleyebilir sen buraya linki koyarim

Talepler artmış çok sevindim :bravo: :bravo:
O zaman ben de bu akşam saat 10'dan sonra sizlerleyim :halay:

Dongle'ı phoenix pozisyonuna aldım, kumandanın trainer girişine bağladım. Kalibrasyon işlemi 5dk sürmedi :)

DX9 kumanda ile 7 kanal kullanılabiliyor switchler yardımıyla... 6 tanesi lazım zaten de 7.ye ne atıyorsunuz? helide ne gibi bi atama yapılabilir?