Online Etkinlik & Buluşma
Rasim Öztürk' Alıntı:
Bi video çektim
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Rasim abi ,
Ekrana model gelmiyor ise şu konuyu araştır , büyük ihtimal çözülecektir.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
(Küçük bir tavsiye ; kalibre sayfasına girdiğin de , kumandayı On/Off tuşundan bir kere kapat aç , sonra tekrar kalibre etmeye çalış , düzelmez ise aşağıda yazdıklarımı okuyabilirsin.)
Kalibre olayına gelirsek , öncelikle simülasyon içerisinde Your Controls bölümünde , ne türk marka kumanda seçili olduğuna bak. Önceden kullandığın spectrum , Jr vs. bir kumanda ile bağlanıp bununla bağlandıysan problem olabilir. İlk ayar yaparken kumandaya kanalları yanlış tanıtmışsın. 1 kanaldan 3 tane ayrı şeyin oynaması bu yüzden diye düşünüyorum.
Tavsiyem ayarlı olan bütün kumanda ayarlarını silmek , baştan yeni bir kumanda tanımlamak ve bu kumandaya kanalları tanıtmak.
Ben kendi bilgisayarım da 2 farklı kumanda kullanıyorum , 1. Spectrum Dx8 , diğeri de SM600 . Hangisini kullanacaksam bu sayfadan seçiyorum her seferinde.
Seninki de başka bir kumandayı görüyor olabilir.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Rasim abi , aklıma gelen yöntemler bunlar. Bir ihtimal olabilir , gözden kaçan bir şey de olabilir. Çözülmeyecek problemler değil. En son ihtimal kumanda bozuk olabilir , eğer öyle ise geçmiş olsun