Düşük bütçe ile kumanda mı alınmalı? Uçak mı?
Şaka bir yana Coota, tabir-i caizse bana modelciliği öğretti, tamiri öğretti.Hatalarımdan ders çıkarmamı sağladı.
Neyse.Low Wing Trainer,Convertible veya Tiger 3 arasında seçim yapacağım.Çok çok teşekkürler hocam.
Lafınızla bin yaşayın hocam.Tam yerinde bir tabir oldu Coota'yı uçurmada neredeyse hiç zorlanmadım diyebilirim.Tek sıkıntısı süzülüşü iyi olan bir model değil.Benim zorlanmamamın sebebi sanal pilot olduğum için sanırım.Oradan biraz el yatkınlığım var.Yeni başlayacak olan arkadaşlar hiç bulaşmasınlar.Modeli defalarca kırdım.Kırdım,tamir ettim.En son tamir ede ede her tarafı hurdaya döndü.Ben de Organ bağışı ameliyatı yapıp ebediyete uğurladım.Sümer Yamaner' Alıntı:Tamer kardeşim, ilginç bir tesadüf. Benim de ilk uçurduğum uçak Coota'dır. Onu uçuran plaj terliğini bile uçurur.
Modeli 60'lık olarak düşünürsen fiyat epey bir katlanacak. Çünkü motor daha pahalı olacak. Açık konuşmak gerekirse ASP61 alacağına OS46AX almanı tercih ederim. Zaten piyasada pek de öyle 60'lık alttan kanat trainer yok gibi. Low Wing Trainer stoklarda yoksa Al bir Convertible ya da Tiger bak keyfine.
Şaka bir yana Coota, tabir-i caizse bana modelciliği öğretti, tamiri öğretti.Hatalarımdan ders çıkarmamı sağladı.
Neyse.Low Wing Trainer,Convertible veya Tiger 3 arasında seçim yapacağım.Çok çok teşekkürler hocam.