Tamer Öztürk
Kıdemli Uye
Bir motorun ateşlemesi&yakıt beslemesi düzgün,hava kaçağı yoksa,mekanik sorun da yoksa ve iğne ayarı da doğru yapılırsa çalışmama gibi bir ihtimali yok.Bir problem daha çıksa ne olacak ki? Sonuçta atomu parçalamıyorsunuz.Ya sağlam bir buji ısıtıcı edinirsiniz,ya bujiyi değiştirirsiniz,ya hortumda çatlak vardır onu değiştirirsiniz,ya o ringlerde zedelenme vardır&vidalar gevşektir hava kaçağı yapıyordur ya da yakıt deposunda problem meydana gelmiştir,...vs.Bunların hiçbiri çözülemeyecek sorun değil ki. Bu arada OS 46AX-II çok güzel bir motor.Bende OS 55AX-II var hastasıyım bu motorun resmen aşığım. Bu sorunu çözdüğünüzde asla pişman olmayacaksınız bunun size garantisini verebilirim.Hiç kafanıza takmayın bir şey olursa ben ve diğer hocalarımız yardımcı olurlar.Bu arada buji ısıtıcı olarak en son aşağıda linkini verdiğim ürünü almıştım.İçerisinde 1S LiPo batarya var adaptör ile şarj ediyorsanız.İki ay şarj etmediğim halde sorunsuz bir şekilde motor çalıştırmışlığım var, daha fazla şarj etmesem çalıştırmaya devam ederdi eminim.İnşallah sadece onda problem vardır Hissediyorum bunu da aştık mı bir problem daha çıkacak...
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol