Uzun bir aradan sonra MTF'den haberlerle karşınızdayım
Kasım başı itibariyle iki haftalık bir izin aldım işten, iş iznini aynı zamanda ekrandan da uzaklaşma fırsatı olarak kullanıp gözlerimi dinlendirdim
bu süreçte ev ve okulla ilgili yapılacak pek çok şeyi halletim ama aralarda modelcilik için de olabildiğince zaman yaratmaya çalıştım. Projelerdeki durumu bir bir özetleyelim konuyu güncelleyelim
Genel olarak RC modelcilikle ilgili herhangi birşey yapmadım, iki haftasonunda panther ile uçuşa gittim sadece.
Plastik modellerde ise Mustang (araba olan
), Messerspit, Tayfun ve meşhur Japon savaş gemisi olan Yamato modeli tezgahta idi. Messerspit, Yamato ve Tayfun bitme aşamasına ulaştılar. Mustang de büyük oranda tamamlandı denebilir, ön tamponun kromajı ile ilgili sorunlar yaşamaktayım, yeni şeyler denemek niyetinde olduğum için tamponsuz olarak vitrindeki yerini aldı şimdilik model
Messerspitin fotolarıyla başlayalım
Bu maketten ve uçaktan daha önce "yanlış ellerdeki mustang" başlıklı konuda bahsetmiştim
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Maket büyük oranda tamamlandı, anten çekme ve seyrüsefer lambalarının boyanması gibi ufak tefek dokunmalar kaldı denebilir. Bu meret için ayrı bir başlık açıp orada hem uçağın hikayesini hem de maketin detaylarını paylaşacağım, zira maket olarak feci fecahat bir maketti, delirtti beni... bi saniye, ben zaten deliydim dimi, maket masum
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
(adminim, yine cepten ve safari ile foto yükleme sıkıntıları yaşıyorum, "resim yükle" ile yüklediğim ikinci 4'lü grubumun linkleri buharlaştı gitti, RCkolik olarak yeniden yüklemem gerekti, bilgilerinize)