Mikado LOGO 550sx Montaj Süreci
Konuya bi güncellemede bulunayım
Çoğunuzun bildiği gibi, antistatik olduğu düşünülen bir sıkıntıdan küçük bir kırım yaşamıştım iki hafta önce. Savöx servolarda daha önce de var olan rahatsız edici ses, bu olay sonrası daha da arttı. Servonun birini kullanamama durumuna geldim. (Konu ile ilgili savöx ile yazıştım, bi sonuç alınırsa ayrıca bir konuda paylaşırım.)
Bu olaydan sonra hem 700'e yatırım, hem de daha fazla güvendiğimden RJX seti aldım. Kuyruk servosu zaten mevcuttu, sadece üç adet cyclic aldım. Beklediğimden hızlı çıktı kargo süreci, ben de bu arada kuyruk servosunu yerine takmak istedim, ötekiler de birkaç güne gelir.
Modelin boom'unu değiştirmek için gövde içini açmıştım ve biraz da bakım yapmıştım. Tekrardan güzelce topladım. RJX servolar da hızlı çıkınca ve savöxle yazışma süreci de yoluna girince; servoları da değiştirme durumu ortaya çıktı.
Önceki montajda kuyruk servosunu gövde ayrıyken yapmıştım. Kapalı iken nasıl eskisi sökülür, yenisi nasıl takılır bilemiyordum ama gövdeyi komple ayırmaya da ciddi olarak üşeniyordum. 1290MG yi kolayca sökünce kafamdaki soru işaretleri de gitti. 521THV yi yerine takarken bi video çekmek istedim. İlerde plastik Logo (550-600-690) toplayacak arkadaşlar, bu şekilde de yapabilirler. Tek el kamera, tek elle de topro hafif açılı tutarar güzelce sıkabiliyorsunuz, sıkıntı yok
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol