Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler arkadaşlar, ilk mesaja ana rotor tanıtım videosu da eklendi. İçinde 600sx ile kıyaslamalar/değerlendirmeler var. Malum 600sx ile ufak tefek farklılıklar barındıran yerlerden biri rotor...
Bu seride (plastik frame logo serisi; 550sx, 550se, 600sx, 600se, 690sx) o tip parçalardan bolca var abi
Benim şu anda topladığım modelin motoru 6S lipo ile 600 boyutunda kullanılabilecek bir motor. Pinyon, dişli 600sx ten. Boom da öyle... Boyutsal farklılık dışında pek bir farkları kalmadı...
Yani aslında kanopi, pal tutucular, spindle ve thrust bearingler, 600mm/95mm pal alınsa 600sx olarak da kullanılabilir
ESC geldi bu arada Kuyruk parçaları da ingiltereden yola çıktı..
İkisi bağımsız olaylar sonuçta, emek harcama yok, sipariş veriyorsun geliyor. Daha yerdeyken ne yapılırsa yapılır. Prensip olarak düzgün uçan heliye elimi sürmem. İnce ayar pek benim işim değil.
Yalnız aceleye gelmemesi çok güzelmiş. Çiçek topluyorum resmen, inşallah tatsızlıklar olmaz bi süre...
Emekten kaçsak bu hobi ile işimiz ne? Bi boruyu da düzgün kesemeyeceksek zaten bu işi bırakalım
Bir de dediğim gibi montaj sırasında ne iş olsa yaparım. Ama sonrasında bi kere uçsun sıkıntısız, bi daha vida sıkmaya üşenirim. 600sx te ölçüsü uygun olmayan linklerle aylarca uçtum.
Konu ile alakalı değil ama, elektronik konusunda da ne alacaksan baştan alacaksın. Sonradan tutan kaşıntılar full zarar. Elindeki ekipman satılmıyor, yenisi bi dünya para, kurlar malum...
Şurda hepimiz 144 145 başız, ilan güncelleyip duruyoruz
Eline sağlık Rasim. Valla bayağı emek ve zaman isteyen bir toplama süreci olmuş. Herkes bu kadar sabırlı davranmaz. Mesela benim gibi . Tekrar emeğine sağlık. Kırımsız uçuşlar dilerim.