Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V-bar da helicommand gibi ayarlaması. Sadece swash yapısı bölümünde açıları ve mesafeyi girmek gerekiyor. O kısmıda deneyenelerin önerdiği değerleri girerek yaptım. Onun dışında herşeyi default bıraktım. Tabi reverse ler vs helikoptere has şeyler ayarlanıyor her makinada olduğu gibi. Büyük helikopter ayarlamaktan hiçbir farkı yok. İlk uçuşlar sonrası gainler ve compansation vs ayarlanır , ve governor ayarlanır
V-bar da helicommand gibi ayarlaması. Sadece swash yapısı bölümünde açıları ve mesafeyi girmek gerekiyor. O kısmıda deneyenelerin önerdiği değerleri girerek yaptım. Onun dışında herşeyi default bıraktım. Tabi reverse ler vs helikoptere has şeyler ayarlanıyor her makinada olduğu gibi. Büyük helikopter ayarlamaktan hiçbir farkı yok. İlk uçuşlar sonrası gainler ve compansation vs ayarlanır , ve governor ayarlanır [emoji106]
Şimdi elimde başka micro model olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum. Elinde upgradesiz 130x veya microsu olan varsa hoverda olduğu yerde kuyruğu kendi etrafında döndürme videosu çekip koyarsak (stationary pyro) karşılaştırma yapabiliriz.
Şimdi elimde başka micro model olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum. Elinde upgradesiz 130x veya microsu olan varsa hoverda olduğu yerde kuyruğu kendi etrafında döndürme videosu çekip koyarsak (stationary pyro) karşılaştırma yapabiliriz.
İlker Bey elinize sağlık. Konuyu merakla takip ediyorum.
İlker Sönmez' Alıntı:
Elinde upgradesiz 130x veya microsu olan varsa hoverda olduğu yerde kuyruğu kendi etrafında döndürme videosu çekip koyarsak (stationary pyro) karşılaştırma yapabiliriz.
Dediğiniz gibi kuyruğu kendi etrafında çevirerek video çektim. alan dar olduğu için biraz korkak davrandım. İki tur üst üste attıramam. En azından içeride yapamam. Çok savruluyor.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İlker Bey elinize sağlık. Konuyu merakla takip ediyorum. Dediğiniz gibi kuyruğu kendi etrafında çevirerek video çektim. alan dar olduğu için biraz korkak davrandım. İki tur üst üste attıramam. En azından içeride yapamam. Çok savruluyor.
Modelin ayağını yerden kestik Sonra soft cut yaptı , pili bitmiş , tek pilin konnektörünü lehimlemiştim. Şimdi gece gece uğraşamayacağım , yarın test uçuşlarına ve pil rodajlarına başlarız