Mehmet Kucuksari
Administrator
Dün yazmaya fırsatım olmadı ama senin videoları özlemişiz kardeşimBuyrun ilk video, bölüm 2.2
Bu arada şu kagıt kahve bardakların da hakkını veriyorsun kardeşim
Dün yazmaya fırsatım olmadı ama senin videoları özlemişiz kardeşimBuyrun ilk video, bölüm 2.2
Dün yazmaya fırsatım olmadı ama senin videoları özlemişiz kardeşim2.3 Kalıp alma kısmını da merakla bekliyoruz.
Bu arada şu kagıt kahve bardakların da hakkını veriyorsun kardeşimKarışım yapma, kalıba destek.... her şekilde kullanıyorsun
![]()
Muscat Tayyare Fabrikasının bu günlerde maşallahı varSonrasında gövdenin orta kısmına yoğunlaşma vakti olacak.
Aklımda bir soru var bu proje nihayete erdiğinde kalıp almak için bastığınız baskıları birleştirip statik bir model de yapar mısınız ??
Aynen öyle kardeşimKonunun 7. sayfasında 101. numaralı mesaj itibariyle bu geyik dönüyorTalibi bile var maketin değil mi sayın Adminim
![]()
![]()
Aynen öyle kardeşimBen hala talibim
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Videoyu baştan sona izledim. Tek kelime ile bayıldım. Yeni videoları da 4 gözle bekliyorum.
İyi haber, kalıplar elde olacak, isteyene plastik maket olarak isteyene de RC model olarak fiberglastan üretebiliriz istenildiği kadar![]()
Eğer ileride ticari bir planınız yoksa stl dosyasını paylaşabilirseniz ben öleceğini biraz daha küçültüp kendi printerimdan baskı alıp statik bir model olarak saklamak isterim.?![]()