Serkan Demirkesen
Tecrübeli Uye
Konu çok gizemli bir hal aldı ?? micro kamera, araba anahtarı, hafıza kartı ve model uçak. ?
Benim gibi ingilizcesi kötü olanlar için hikâyenin konusunu bir siteden buldum.Şarkıyı biliyor olmama rağmen bu klibi ilk kez bugün gördüm, konuyla direk alakası olması nedeniyle de hemen paylaşıyorum!
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
animasyondaki uçaklar malesef çok kötü, fazla takılmayın, hikayenin kendisine odaklanın
Franz Stigler'in hikayesini daha önce bir yerlerde denk gelip okumuştum ama şarkıyı ilk defa dinledim hem şarkı hem de klip güzelmiş abi . Hikaye zaten inanılmaz. Düşmanın da olsa artık tehdit oluşturmadığına karar verip gitmesine izin vermek. Hatta eskortluk yapmak.. Büyük insanların verebileceği türden kararlar bunlar
Benim gibi ingilizcesi kötü olanlar için hikâyenin konusunu bir siteden buldum.
Lütfen bu mükemmel paylaşımda kullanılan kimyasallar ile tedarik yöntemlerini de paylaşalım , siyah jelkotu gördüm de
Desene güzel ve eğlenceli bir haftasonu olacakÖnemli bir kilometretaşı! Modelin ilk üretim kalıbı hazır!
Şimdilik şuraya bir dolu fotoğraf bırakayım (sıralama karman çorman olmuş olabilir). Videolar da bu gece itibariyla gelmeye başlayacak.
Lütfen bu mükemmel paylaşımda kullanılan kimyasallar ile tedarik yöntemlerini de paylaşalım , siyah jelkotu gördüm de
Abi gelen videolar kalıbın fiziki olarak üretimi yanında 3d tasarımını da içeriyor mu?
Evet koniyi izledim abi ayırıcı plakayı tam olarak aynı eğri ve girinti çıkıntılarla yapmayı merak etmiştim ama birkaç yöntem canlandı kafamdaKoni tasarımını anlattım zaten, ama diğer parçalar düz basit levhalar olduğu için gerek görmedim açıkçası. Ama gerek var derseniz onları da anlatırım.
Evet koniyi izledim abi ayırıcı plakayı tam olarak aynı eğri ve girinti çıkıntılarla yapmayı merak etmiştim ama birkaç yöntem canlandı kafamda