McDonnell Douglas MD-11 Kompozit Model

Resim yüklenemedi sanırım. Çok merak ettim nasıl bir cihaz acaba? Resmi tekrar yükleme şansınız var mıdır? Bu arada uçak çok güzel görünüyor. Maiden i merakla bekliyorum. Tahminen ne zamana biter uçak?
Resim yüklenmiyor 10 kere denedim ama hata veriyor. Uçak en iyi ihtimal yıl sonu. Ama kolay değil çok iş var düzgün çıkson da süre çok mühim değil.

Çare ararken hemen SÜMERMAN ( @Sumer Yamaner ) abime danıştım. Abi sen yapamaz mısın dedim. İlk başta fırçayı bassa da kıyamadı tabiki bana😂😂 resimde görmüş olduğunuz bu muhteşem aleti tasarlayıp hazırladı.
Sümer abimiz başımızın taçı. ;) Allah başımızdan eksik etmesin inşallah 🙏
Sistemin ismi de PowerKit Ultimate II olarak belirlemiş. Ellerine sağlık sümer abi gerçekten çok özel bir kişiliğin var umarım senden bir şeyler öğrenip kendi hayatıma katabilirim.
@Sumer Yamaner abi yeni ünite hayırlı uğurlu olsun. :thumbup: DIY bölümünde kendi konusunu ve detaylı özellik anlatımlarını bekliyoruz. :hoppa:

Resim yüklenmiyor 10 kere denedim ama hata veriyor. Uçak en iyi ihtimal yıl sonu. Ama kolay değil çok iş var düzgün çıkson da süre çok mühim değil.
@Türker ören hocam resim yüklerken tam olarak ne hatası alıyorsunuz. Yükleme sırasında hangi butonu kullanıyorsunuz ? “Resim Yükle” mi yoksa “Rckolik Yükle” mi ?

Resim yükle kısmından yapıyordum hep ama şimdi de denedim hata veriyor telefon verebilirseniz size video çekip atayım

Resim yükle kısmından yapıyordum hep ama şimdi de denedim hata veriyor telefon verebilirseniz size video çekip atayım
Özelden cep telefon numaramı gönderdim hocam. Zannedersem problemi biliyorum. Resim yükle bazen IOS sorun çıkarmaya başladı son zamanlarda. Ama siz müsait olunca yine de bir video gönderin, emin olalım yaşadığınız sorundan.:D

• Beğen
Tepkiler: Türker ören
Bu arada buradan yeni bir ürün daha duyurayım. Retract kontrolcünün V5 sürümü geliyor. Üç retract, üç de kapak kontrol ediyor. Ekranlı ve bolca ayar olanağı tanıyan bir sistem olacak.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu arada buradan yeni bir ürün daha duyurayım. Retract kontrolcünün V5 sürümü geliyor. Üç retract, üç de kapak kontrol ediyor. Ekranlı ve bolca ayar olanağı tanıyan bir sistem olacak.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
4 lü olaydı iyiydi😂

Herkeze selam,

Uzun uğraşlardan bolca macun ve zımparadan sora nihayet astarı attım. Acaba atmaz olaydım mı desem? Bütün kusurlar ortaya döküldü. İşin özü hatalar artık daha minik ve detaylı. Tek tek hepsi giderilip boya öncesi bolca zımparalanıcak. Gönül ister ki araba kaportası gibi olsun. Bu noktadan sora el becerisi konuşacak. Tabi bende de çok olduğu söylenemez ama elimden geldiğince iyi çıkarmaya çalışıcam artık olduğu kadar.

Uzun uğraşlardan bolca macun ve zımparadan sora nihayet astarı attım. Acaba atmaz olaydım mı desem? Bütün kusurlar ortaya döküldü
Şapka çıktı kel göründü diyorsun yani. :lollol::lol:
Bu noktadan sora el becerisi konuşacak. Tabi bende de çok olduğu söylenemez ama elimden geldiğince iyi çıkarmaya çalışıcam artık olduğu kadar.
Sanki biraz kendine haksızlık mı yapıyorsun ne ? Sende de yoksa, bizler de hiç yok demektir @Türker ören hocam. ;):laugh:

Şapka çıktı kel göründü diyorsun yani. :lollol::lol:

Sanki biraz kendine haksızlık mı yapıyorsun ne ? Sende de yoksa, bizler de hiç yok demektir @Türker ören hocam. ;):laugh:
mehmet abi yakından görsen hak verirsin. Çok fazla giderilmesi gereken hata var. Artık elimden geldiğince gidermeye çalışıcam.