Dün geleneksel Kocaeli buluşmasını yeni dostumuz, eski modelci
@sezgin yıldız ve sahadaki teknofest takımı ile yaptık. Kendisi eski bir modelci 7 yıldır depoda bekleyen sevgili helilerini toplayıp getirdi. Sezgin piller çok eskise de V977 ve Blade 230S ile ucuşlarini yaptı. Kırım'dan çıkan eski trex 500 klonu helikopteri için toplama planları yaptık. Bende mini titan e360 ile 6 pil ve trex 700e ile 4 pil uçtum. Günümüz çok güzel geçti. Teknofest takımı da ilk ihalarini kirsalar da ikinci ile başarılı ucuş yaptılar. Cuma günü operatör İsa abi bizim sahanın yan tarafını duzledi. Sahanın yan tarafında olmam ve güneş yönü değiştiği için oryantasyonumu kaybedip Ali Haydarin Tarot 450 prosunu dikenli ve ağaçlı bölgeye düşürdüm.
@Ali Haydar GÖK ... Helikopteri bulamadık. Dronu olan bir arkadaşımı çağırdım. Dronla da modeli bulamadık. Yıllar önce Şafağın 450 model kaybetmesi gibi ben de kaybettim. Ama hiç üzülmedim
çünkü grubumuza Gölcük'ten Sevgili Sezgini kazanmış olduk
tüm modellerim gitse bile hiç önemli diil
bu iş insan ile arkadaş ile devamlılık kazanıyor. Umarım Kemal, Bünyamin, Müctehid ile hızlanan büyüyen grubumuz Sezgin ile daha hararetli ve daha eğlenceli olur
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol