Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşımız bir FPV uçağı uçuruyor. Otonom uçuş kabiliyeti var. Havadayken bir telefon geliyor. Arkadaşımız hold moduna alıyor ve uçak başlıyor göl tarafında daire çizmeye. Telefon görüşmesi uzuyor ve gergin geçiyor. Sinirlenen arkadaşımız kumandayı kapatıp toplanıp arabasına atlıyor ve gidiyor. Ancak akşam eve varınca farkediyor uçağın olmadığını.
Arkadaşımız bir FPV uçağı uçuruyor. Otonom uçuş kabiliyeti var. Havadayken bir telefon geliyor. Arkadaşımız hold moduna alıyor ve uçak başlıyor göl tarafında daire çizmeye. Telefon görüşmesi uzuyor ve gergin geçiyor. Sinirlenen arkadaşımız kumandayı kapatıp toplanıp arabasına atlıyor ve gidiyor. Ancak akşam eve varınca farkediyor uçağın olmadığını.
Bu haftayı da boş geçmedik ve sahadaydık. Omer abi, Murat, ben ve Taner abi ile oldukça yorucu bir gün geçirdik çünkü bu hafta uçmak yerine 4 saat otları daha doğrusu küçük ağaçciklari kesmekle ugrastik. Evet yorucuydu ama sonuc güzel oldu. Haftaya da ayni sekilde kalan kısımlara devam edeceğiz insallah
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Abi elinize sağlık , tertemiz olmuş , evlere de hizmetiniz var mıydı acaba
Kış temizliği harika , kanatlı karınca yuvasına denk gelmişsiniz o da şansınıza olmuş artık.
Her zaman uçuş olmaz değil mi
Rençberlik zor iş, zor! Ama imece olunca keyifli oluyor. Uçmasak da bir motor sesi ve ucunda dönen pervane benzeri bir şey ile idare ettik artık bu hafta.
Abiler elinize sağlık maşallah artık her hafta es geçmeden sahaya geçiyorsunuz. Kocaeli çok aktif bu haftalarda bizlerde video ve fotoğraflarla eğlencenize ortak oluyoruz teşekkürler
Elinize sağlık abilerim.
Ben fırtına, siklon uyarıları bizim oğlanın atraksiyonları falan derken hızlı bir haftasonu geçirdim. Kaçan buluşmaya üzüldüm tabi ama daha çok mıntıka temizliğine yardımcı olamadığıma hayıflandım.
İnşallah bir dahaki buluşmada kendimi affettirebilirim.