Türker Akgün
Moderator
Hakan abi iltifatlar için çok teşekkür ederim ama videoyu izleyince öyle üst düzey bir pilotaj olmadığını göreceksin. Hepimizin başına türlü türlü olaylar geliyor benim de nasibimde olanlar bunlarmış. Şans faktörü tamamen, öyle motoru falan zorlamak nerede eller ayaklar titriyor valla uçarken.Bizler basit arızalardan kırım yaparken , Türker hakikaten çok ilginç kırım sebeplerini de bizlere öğretmeye devam ediyor ve yine süper pilotajı sayesinde de şükür ki kırımsız atlatıyor.
Hava da regülatör çıkması da nedir yahu , valla bu yaşıma geldim , böyle bir arızayı ilk defa gördüm.Türker artık nasıl bastırdıysa , motor teslim olup parça parça kendini feda etmiş herhalde
Teşekkürler Ali, bu sözü boşa çıkartmamak için nitrocular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım.ufak sorun içinde geçmiş olsun, nitrocu adam motor stop etmesinden model kırmaz
Teşekkürler Fatih, dayan kardeşim biz korkmayız yağdan pastan.......,Türkere de geçmiş olsun ucuz atlatmış. Ya bu nitronun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor imtihan aylarındayım