Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Bir cumartesi kaçışı yapıp bir iki uçuş yapayım dedim. 500 ve 450 yi aldım yanıma çıktım hava soğuk olsada rüzgarın olmaması iyi oldu pilleri bitirip döndüm. Bu haftayı boş geçmeyeyim dedim, kırımsız kazasız tadını çıkardım

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper olmuş Mustafa. Gözümüz Logo'yu aradı ama, bir sonrakine artık. :D

Mustafa süpersin. Tek başına olsada Kocaeli uçuşları sekteye uğramıyor :bravo:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugünkü uçuşlar aslında deneme maksatlıydı daha çok 500 uzun zamandır yatıyordu logo hazırlandığı için ayarları tekrar kontrol edip durumuna bakmak için aldım, 450 de geçen buluşmada sahanın zemininden kaynaklı tork tüp dişlisini kırmıştı onuda değiştirip bu hafta denemesini yaptım genel olarak iyi durumdalar görmek iyi oldu haftayıda boş geçmemiş oldum :RCKolik:

Logo yu bu hafta sahada fazla kalamayacağım için almadım yanıma abi bir dahakine yanımda olur :saygilar:

Mustafa abi esp den vaz geçmem diyorsun helal olsun [emoji5]

Biz bugun cikamadik ama yarin cikariz insallah :D Onemli olan sahanin bos kalmamasi idi, o da sayen de oldu, supersin :bravo: :halay:

Ali vazgeçmek için çok erken :laugh:

Mehmet abi bu hafta size katılamasamda bugünü bizler adına boş geçmemiş olmam güzel oldu o zaman. Kocaeli için imkanlarımız, grubumuz harika bunda emeğin büyük teşekkürler :Saygilar: arkadaşlar

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün Mustafa kardeşimden bayrağı biz devir aldık ve Türker kardeşim ile sahayı boş bırakmayalım dedik. Ne yazık ki diğer arkadaşlarımızın bugün de işleri olduğu için bizlerle olamadılar.

Güne ait görsellerimizi paylaşalım. Yarına güzel LOW RPM uçuş videolarımız da hazır olur inşallah ;)

Paylaşım için teşekkürler Mehmet abi, evet artık havalar ısınıyor uçuşlara ara vermemek lazım:) videolarıda bekliyoruz, takipteyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görseller için teşekkürler abi.Daha kalabalık ve keyifli buluşmalar dilerim. Videoları bekliyoruz. :saygilar:

O goblin gene havada, Tamam 180 cfx ten heves alındı[emoji16] 570 candır [emoji5]

Türker abinin mod 1 uçuşlarını canlı görmek istiyorum inş.

ali yalçın' Alıntı:
O goblin gene havada, Tamam 180 cfx ten heves alındı[emoji16] 570 candır [emoji5]

Türker abinin mod 1 uçuşlarını canlı görmek istiyorum inş.
Ali Goblin aslında her hafta sahada ve havada. Sadece Videosunu pek çektirmiyor o kadar. Rafta ve evde duransa malum bizim küçük dana Logo 800 :lollol:

180 yeri ayri. Bu aralar hava rüzgarlı geçince pek havada göremiyoruz kendisini. Yoksa o da hemen hemen her hafta sahalara bizlerle :)

Turker abi ise bu aralar Low low'una inme derdinde :D Su ana kadar 1.600 olan kafa devrini Yen'i pillerimiz sonrası 1.250 ve 1.350 kadar düşürdük bu hafta. 1,250 devri harbi cok hoş. Yarın epey bir Videosunu paylaşacağız insallah :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

1250 mi [emoji15] ciddi düşük bi devir, pinion küçülterekmi iniyorsunuz o devire, yoksa throttle kısarakmı? Throttle kısmak esc motor açısından pek sağlıklı olmaz sanırım

ali yalçın' Alıntı:
1250 mi [emoji15] ciddi düşük bi devir, pinion küçülterekmi iniyorsunuz o devire, yoksa throttle kısarakmı? Throttle kısmak esc motor açısından pek sağlıklı olmaz sanırım
Throttle kısarak. Scorpion esc aktivefreewheeling özelliğini kullanarak ve tabi ki biraz temkinli olarak motor ve esc durumunu kontrol ederek. Gerçi 1.250 de motor başlarda timing olarak pek mutlu olmadığını farkettik ve su aşamada 1.350 de karar kıldık.

Bu Yen'i devirden hem elektronikler hem de Turker mutlu bir şekilde güzel bir gün geçirdiler. Muhabbet, teknik sohbet ve uçuş test videoları hepsi yarın insallah yayınlanmış olacak :RCKolik:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Videoları sabırsızca bekliyorum abi :D 1250 nedir ama gerçekten? Nedir yani? ;D

Valla bugün orda olmayı çok isterdim, zaten haftasonunu istemeden de olsa pas geçmiş oldum, çıkamadım. Ama akşam NX7 ile uğraştım, o da sayılır bence :D