Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günün funfly' ı .... :angry: :'( :'(
Biz ikinci bir yoldaş modelci bulamıyorken.... :-\

Hakan abi az kaldı sabret Allah nasip ederse oraya yerleşeceğim. O zaman hem sen hem ben kurtulmuş olacağız :D

Mehmet abi süper vallahi her zaman ki gibi. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. 500 bi bitse size uçuş alanı fotosu atacağım. Eminim ki hepiniz alana hayran kalacaksınız.

Onur TURAN' Alıntı:
Hakan abi az kaldı sabret Allah nasip ederse oraya yerleşeceğim. O zaman hem sen hem ben kurtulmuş olacağız :D

Mehmet abi süper vallahi her zaman ki gibi. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. 500 bi bitse size uçuş alanı fotosu atacağım. Eminim ki hepiniz alana hayran kalacaksınız.
Yoksa Burdur'a taşınma planımı var Onur :rolleyes:

Oradaki sahayı merakla bekliyoruz :thumbup:

Ne bulusma oldu.yorgunluktan konusamiyorum.katilan herkese teşekkürler.rckolik yasaaa

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Diğer resimler birazdan Ediz :thumbup: Videolar ise Pazartesi ancak :embarras:

sabırsızlıkla beklıyorum emegı gecen herkese tekrardan teşekkurler .

Guzel uctuk [emoji1] ama guzel uctuk...

Onur TURAN' Alıntı:

Hadi bakalım Onur'um , inşallah diyelim, inşallah o günleri de görmek nasip olsun.... :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yoksa Burdur'a taşınma planımı var Onur :rolleyes:

Oradaki sahayı merakla bekliyoruz :thumbup:

Mehmet abi en büyük hayallerimden birisi Burdur' da yaşamak. An itibariyle çok yaklaştım bunun gerçekleşmesine. Ancak biraz daha sabır gerekiyor.
Sahaya hayran olacaksın abi :) 500 biter bitmez (alyan anahtarlarım sıyırmasaydı büyük oranda bitmiş olurdu) sahada olacağım :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hadi bakalım Onur'um , inşallah diyelim, inşallah o günleri de görmek nasip olsun.... :thumbup:

Hakan abi inan ki bu konuda elimden geleni yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Bazı planlarım var. Tutarsa eğer oldu bil :)

Güzel buluşma olmuş herkesin ayaklarına sağlık :thumbup: %p
Videoları bekliyoruz abicim :saygilar:

Sabah sisli bir güne uyandık. Ama allahtan sonradan hava açtı ve sıcaklık yükseldi :thumbup:

Bunu fırsat bilip hemen sahaya geçelim dedik. Gerçi bu hafta ekip epey bir fire verdi :-\ Türker ve Mustafa Hacılar kardeşlerimizin işi vardı. Sağolsun Mustafa Çakmakcı modelsiz de olsa bizleri yanlız bırakmadı :thumbup:

Güzel ve muhabbetli bir günde Şafak ve ben uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Çok şükür sorun yaşamadık. Şafak model yeniden havalardaydı %p

Günü ise 2.videoda görüleceği üzere MSH Brain Rescue kurtardı :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

valla güzel kurtarmış,böyle olunca insanın üniteyi alıp sevesi geliyor :laugh:

ortam modunuz şahane,goblini havda görmekte güzel oldu pası silinmiştir :rolleyes: :laugh:

Ne gündü be :) rescue 2 nci kez kurtarıyor beni.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet kurtarma sistemi olunca insan daha fazla risk alıyor ve pilotaj daha hızlı gelişiyor paylaşım için teşekkürler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şafak kardeşimiz her yönden maşallah çok güzel bir seviyeye geldi. :bravo:

Modelini topluyor, ayarlarını yapıyor, sim devrede, rescue devrede, pilotaj ilerliyor..... :hoppa: :yuppi: :yuppi:

Ama helici olması en çok bize yaradı, güzel bir arkadaşta kazandık :) Sahada muhabbette çok güzel, haftasonu buluşmalarını gerçekleştirmek için Kocaeli ekibi olarak yeterli sayıyı daha kolay ulaşıyoruz artık. :thumbup:

Mehmet abiyle Kocaeli'de iki kişiyken birimizin bir manisi olsa buluşma riske giriyordu. :rolleyes: Şimdi Şafak, Mustafa Hacılar, Mustafa Çakmak, Emre (henüz ikametgahı alamadık ama) :laugh:

Bu sezon her haftasonu büyük buluşma tadında sanki. :halay: :RCKolik:

Rescue çok güzel iş yapmış bu arada. :coolxf:

Bu hafta katılamadım ama haftaya inşallah beraberiz. Her buluşma gibi bu hafta da güzel geçmiş [emoji122]

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ikameti aldırıcam da, hanımdan korkuyorum ;D