Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Teşekkürler arkadaşlar. Biraz kısa ama çok keyifli bir buluşma oldu.

Şafak'ın da dediği gibi bu aralar Blade 180 CFX biraz daha fazla ilgim var. Herhalde en yeni model o olduğu içindir :laugh: ;D Son dönemde sürekli micro uçup onun kıvraklığına alışınca, Goblin'in ilk uçuşunda model çok sağır geldi dedim "Ne olmuş bunun ayarlarına" :D Sonra alıştık tabii ki :thumbup:

Paylaşım için teşekkürler, Solaklar güzel görünüyor fotolardan :) Daha gitmek kısmet olmadı...

180cfx elektronik olarak geyet iyiydi, artık görsel olarak da öyle olmuş. Kanopi yanıyor ;)

Mustafa'ya geçmiş olsun... Ama bunlar illa ki yaşanıyor gelişim sürecinde. Trex500 veya 450 gibi helilerle yaşaması her açıdan daha faydalı :) Kalkışlar inişler rahatlar, inverte geçişler, flip roll vb. sıkıntısız yapılır üst üste, half pirolara geçiş yaplır falan... Ondan sonra gözbebeği bir hel toplanır, şu aşamada "emekçi" heliler daha iyi.

Gözbebeği şu aşamada toplanmaz mı? toplanır ama ben olsam rescuelu bir üniteye geçiş yaparım (brain2 bu konuda fiyat olarak da performans olarak da tartışılmaz), rescue çalışmama imkan verecek bir simülasyon tercih ederim (o da neXt te var)... Bunlar olmadan heyecanı yenmek kolay olmuyor.

Tekrar teşekkürler :)

Mustafa Hacılar' Alıntı:
...Not: Türker Bey bu aralar bizlere katılamıyor, devamsızlık hanesi bayağı kabardı :laugh: . Bu işe bir çare bulmak lazım gibi :saygilar:

:laugh: :laugh: Güzel buluşma olmuş arkadaşlar. :halay: :hoppa:

Bu Solaklar'da birşey var herhalde, siz orada buluşmaya başladınız başlayalı benim ayağım kesildi sahadan sanki. ;D :lollol:

Şaka bir tarafa bu aralar benim taraf biraz karışık. :rolleyes: Yok düğündü, nişandı derken şimdi de ufaklığın bir ameliyatı var önümüzde. :( Hayırlısıyla onu da bir atlatırsak normale döneceğiz inşallah. ;)

Dostlar merak etmesinler, çok mühim birşey değil. Geniz eti ameliyatı olacak ama malum söz konusu olan çocuklar olunca aileler için pek kolay olmuyor tahmin edersinizki.

Kırım için geçmiş olsun :(

Keyifli bir buluşma olmuş elinize sağlık paylaşım için teşekkür ederiz :bravo:

Türker Akgün' Alıntı:
Dostlar merak etmesinler, çok mühim birşey değil. Geniz eti ameliyatı olacak ama malum söz konusu olan çocuklar olunca aileler için pek kolay olmuyor tahmin edersinizki.

Geçmiş olsun abi söz konusu çocuk olunca öyle oluyor evet[emoji17]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine güzel bir buluşma olmuş ellerinize sağlık.Mehmet abi yeni modelin hayırlı olsun ,kırımsız uçuşlar.
Mustafa geçmiş olsun modelleri inşallah çabuk toplarsın,kırımsız uçuşlar.
Türker , ufaklığa şimdiden geçmiş olsun ,acil şifalar dilerim. :saygilar:

Türker Akgün' Alıntı:

Bu Solaklar'da birşey var herhalde, siz orada buluşmaya başladınız başlayalı benim ayağım kesildi sahadan sanki. ;D :lollol:

Şaka bir tarafa bu aralar benim taraf biraz karışık. :rolleyes: Yok düğündü, nişandı derken şimdi de ufaklığın bir ameliyatı var önümüzde. :( Hayırlısıyla onu da bir atlatırsak normale döneceğiz inşallah. ;)

Çok geçmiş olsun. İnşallah sıkıntısız bir operasyon olur.

Türkerim,şimdiden acil şifalar dilerim kardeşim :rolleyes:

Geçmiş olsun Türker Abi, inşallah sorunsuz atlatırsınız :saygilar:

Güzel buluşma olmuş tebrikler.

Mustafa kardeşim sana kırım için geçmiş olsun sizlere birşey olmasın yeter %p

Türker Abim Doruk' a şimdiden çok büyük geçmiş olsun Rabbim şifasını verir inşallah. Başarılı bir operasyon olması ümidiyle dualarımız Dorukla :saygilar:

Türker Akgün' Alıntı:

Türker çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin İnşallah en kısa zaman da bu süreci atlatırsınız, Dorukta bir an önce saglığına kavuşur, benim oğlanda aynı operasyonu geçirdi 3 yaşında idi çok fark ediyor çocugun gelişimi falan saymak bitmeyen faydaları var tekrar geçmiş olsun kardeşim :saygilar:

Güzel bir günde güzel bir buluşma oldu. Epey bir misafirimiz vardı :halay: detaylar yarına ayrı bir konu olarak burada :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaçaklarrrrrrrr ! ;D

Yaklaşık 1 sene oldu Kocaeli ye gelmeyeli artık şöyle kapsamlı bi buluşma davetiyesi isteriz[emoji4]