Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Blade koleksiyoncusu Mehmet abimiz yine çiçek gibi bir heli ile karşımızda :) Bu sefer ünite olarak da çok başarılı bir tercih olmuş.

130x lerin pabucunu dama atacak bir model bu, arka bahçede kışı yumuşak atlatır :laugh: Hayırlı olsun tekrardan.

Görseller için de teşekkürler. Mustafa dan bahsedilmemiş ama Trex500 ve Trex450 vardı fotoların birinde :)

Teşekkür ederim arkadaşlar, daha güzelleri sizlerin olsun %p İnceleme konusuna gerek var mı bilmiyorum Ali. Zira zamanında Türker kardeşimin Blade 180 CFX için açmıştık ;)

Belki ZORUNLU Upgrade hakkında küçük bir paylaşımda bulunabiliriz, ilerleyen günlerde :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
Blade koleksiyoncusu Mehmet abimiz yine çiçek gibi bir heli ile karşımızda :) Bu sefer ünite olarak da çok başarılı bir tercih olmuş.
130x lerin pabucunu dama atacak bir model bu, arka bahçede kışı yumuşak atlatır :laugh: Hayırlı olsun tekrardan.
Gerçekten salondaki rafın bir tanesi tam bir Micro Blade kolleksiyonu oldu :laugh: Allahtan hanım sorun çıkarmıyor :D

130 yeri ayrı olsa da, senin de dediğin gibi bu gerçekten farklı. Özellikle uBrain ile çok uyumlu oldular. Sahada video çekemedik ama 1 mt çektiğim Rescue bile bana mısın demedi maşallah :thumbup: Bir ara özel video çekip paylaşırız inşallah.

Bu model bize micro konusunda yeni bir canlılık getirdi. Malum 2016 "Arka Bahçe" uçuşları açısından pek verimli geçmedi :-\

Türker kardeşimin yaklaşık 1,5 sene önce aldığımız Blade 180 CFX yeniden ayağa kaldırdık :yuppi:

Özetle "Arka bahçe sıkı dur, bıçkın microcular geliyor" :lollol: :lol:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Görseller için de teşekkürler. Mustafa dan bahsedilmemiş ama Trex500 ve Trex450 vardı fotoların birinde :)

Resimlerde görülüyor diye isim yazmamıştım. Evet Mustafa kardeşimde 450 ve 500 sorunsuz güzel uçuşlar gerçekleştirdi %p

Mehmet abi hayırlı olsun 180 :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ordaydim ordaydim :laugh: bu hafta 8 uçuş falan yaptım hiç sorun olmadı kalktığımız gibi indik. Havanın güzelliği olsun uçuşlar olsun, muhabbet olsun herşey 10 numaraydi :laugh:

Bak şimdi, haftaya gelelim deriz yağmur yağar.. ;D

Beş güne ne olur bilinmez ama cumadan itibaren eskişehirde de izmitte de yağmur görünüyor.

Emre Kaman' Alıntı:
Bak şimdi, haftaya gelelim deriz yağmur yağar.. ;D

Al iste...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ben malesef katılamadım ama süper bir buluşma olmuş. :bravo:

Mehmet abinin 180 bir kez daha hayırlı olsun, artık bir 180 kardeşliği kurup arka bahçe buluşmalarına tam gaz başlamamız lazım. :hoppa: Malum kışta geliyor. :laugh:

Sağolsun Mehmet abi kendi modelini ayarlarken benim epeydir raporlu olan 180'i de ayağa kaldırdı. :hoppa: :yuppi: :yuppi: :thumbup:

Tekrar ellerine sağlık abi, iyiki varsın. :D

Tamer abi, Ömer abi, Mustafa, Barış abi uçuşlar kaçışlar söylenecek ne söz kalıyor geriye... :hoppa: :RCKolik:

Hava durumu nedeniyle ara verdiğimiz buluşmalara bugün de devam ettik :halay:

Güzel buluşma olmuş yine :thumbup:
Microlar sanki tahtları sallamış gibi görünüyor abi :laugh:
Maşallah modeller yakıyor lynx kanopi ve sarı kuyruk çok hoş görünüyor :saygilar:

Uzun aradan sonra güzel bi gündü. Acaba unuttum mu falan diye düşünürken çok ta körelmemiş olduğumu gördüm. ;D Mehmet abinin brusless ile 2 pil 450 ile 1 pil uçtum çok şükür kazasız belasız.
Mehmet abi de sanki micro ile daha zevk alıyor, Goblin in pabuçu dama mı atılıyor acaba, yoksa bana mı öylr geldi :D Şaka bi yana micro e-flite çok iyi. %p

Mustafa nın bugün nasipsiz günüydü sanırım ; 500 ile uçuşunda tail support yerinden çıktı, neyseki geri geri park eder gibi iniş yaparak kırımsız durumu kurtardı. 450 ile uçuşunda da bi kaç invert denesinden sonuncusu başarışız olunca maalesef kırım ile sonuçlandı. Benim bir önceki kırımıma benzerdi diyebilirim. Sadece invert konumunda idi ve panik haliyle sol stiği aşağı çekince model yere doğru hızlandı ve düştü, hatta sekti bi kez. Geçmiş olsun. :(

Ömer abi de bizleri yalnız bırakmadı, çok güzel hoş sohbet ettik. Teşekkür ediyorum kendisine. :)

Uzun aradan sonra bu buluşma bana çok iyi geldi. :halay: :yuppi:

2 resim de benden ;

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu haftada ilacımızı aldık çok şükür kış öncesi böyle fırsatlar bulmak güzel oluyor. 450 yi yamulttuk bugün ama sağlık olsun düzelmeyecek bir durumu yok haftaya kadar uğraşacak bir şey çıktı en azından. Güzel buluşma için herkese teşekkürler :RCKolik:

Not: Türker Bey bu aralar bizlere katılamıyor, devamsızlık hanesi bayağı kabardı :laugh: . Bu işe bir çare bulmak lazım gibi :saygilar:

Keyifli bir buluşma olmuş paylaşım için teşekkürler :saygilar:

Herşey çok güzel gözüküyor, görseller müthiş elinize emeğinize sağlık. Paylaşınca dahada bi değerli oluyor buluşmalar. Sonra zamanla unutuluyor geriye resim ve videolar kalıyor.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel buluşma olmuş. Kırım içinde geçmiş olsun.