Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Görseller çok güzel elinize sağlık.. Selamlar...

sektirmeden devam uçuşlara. Türker abi iyice sevdi bu low rpm i .

ekip zaten maşallahı var. paylaştığınız için teşekkürler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videoları da görmüş olduk ;)
Şafak çok şükür sorunları atlattın artık pilotajla uğraşırsın umarım.
Kırımdı ayarsızlıktı şansızlıktı... Bitti inşallah :)

Mehmet Abi 570 sana ayrı bir yakışıyor inan :thumbup:
Özlüyoruz uçuşlarını. Kısa da olsa gördük yine çok şükür.
Half piroya geçişindeki o pürüzsüz ve yumuşacık geçişin tadı bir başka.
Bildiğin akıyor abi :bravo:

Dun yagan asiri yagmur nedeniyle Yuvacik heliport giris sikinti olunca, Solaklar alanina gectik :) Turker ve Safak isleri nedeniyle bu hafta bizlerle degillerdi ama gunun Suprizi Murat kardesimizden geldi :thumbup: Videomuz bu hafta yok ama resimlerimiz var :halay:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bugün uzun bir aradan sonra tekrardan buluşmaya gelmenin heycanı ile kaptım emektar 450 attım kendimi sahalara ve herzamanki gibi buluşmalar ayrı bir tatlı oluyor nekadar tek başımıza uçsakta heb bir arada farklı luyor.Mustafa nın 500 çok stabil uçtu ve ayarı tamamen mustafanın kendine ayit mehmet abi herzaman ki gibi o güzel uçuşlarına yenisini kattı ömer abi uçağı ile ayrı bir renk verdi benim için çok keyifli bir gün oldu.

Günün sürprizi Murat in bize katılması oldu her zaman ki gibi güzel bir buluşmaya imza attık uçsuz bucaksız solaklar yaylasında :)

Olmadık yerde 450 ye dişli siyirttim ama , ,500 le uçuş acligimizi gidermiş olduk. Devam edecek ....

Ah be Mehmet! Uçaklara ihanet ettiğimi sanacak millet! Hiç olmazsa uçaydı gam yemiyecektim!

Omer Erkan' Alıntı:
Ah be Mehmet! Uçaklara ihanet ettiğimi sanacak millet! Hiç olmazsa uçaydı gam yemiyecektim!
Ucakci oldugun kadar favri bir helicisin abi, bunu tum forum biliyor artik :D

Havaya rağmen oldukça güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş... :bravo:
Murat kendini baya bir özletmiştin...Bundan sonraki buluşmalarda da seni görmek nasip olur inşallah.. :) Erdeniz okul temposuna girdi galiba , karelerde onu göremedim..
Mustafa 450 için geçmiş olsun....500 daha rahat , mühim olan uçuş zevkini almışsın , kırılan elbet tamir olacaktır.. :saygilar:
Ömer abi , sen doğuştan helicisin :evil: , 922'ye neler yaptırdığını hepimiz biliyoruz...İçindeki çılgın heliciyi serbest bırak artık... ;D ...Şaka bir yana sen bizim biricik değerli uçak üstadımızsın abi , senin olduğun her buluşma seviyeli , eğlenceli ve başka bir güzel oluyor.... :saygilar:
Mehmedim sen de haftayı boş geçmemişsin şükür.... :hoppa: Havalar soğumadan yakaladığımız her güzel hava fırsat bu fırsat artık...Eh ne de olsa doğa sarı renge bürünmeye yaklaşıyor , hüzünlendim bak yine , ihtiyarlıyoz mu ne :D
Katılan katılamayan tüm Kocaeli ekibine teşekkürler.... :saygilar:

Mehmedim ben yine direkten döndüm..Durumu biliyorsun...Bu sebeple ben de bugün diğer 450 ile 3 pil yaktım...Ellerimin pasını attım biraz , kırımsız eve dönülen uçuş , en güzel uçuştur hesabı :hoppa: :saygilar:

Bu hafta maalesef gene yoktum. Gayet güzel bir buluşma olmuş belli. Ömer abi de helici mi oluyor ne ? :D ;D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kocaeli ekibi epey renkli, birinin işi çıksa illaki buluşmayı destekleyecek bir katılım oluyor. :halay:

Bu hafta ben ve Şafak katılamamıza rağmen bir yerlerden gözümün ısırdığı, tanıyorum sanki (Murat) dediğim bir arkadaşımız devreye girmiş mesela. :lollol: :lol: :lol:

Şaka bir tarafa Murat epey özletti kendisini fotoğraflardan bile olsa gördüğüme, haber aldığıma sevindim. :thumbup:

Güzel bir buluşma olmuş. :hoppa: :yuppi: :yuppi:

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim Ömer abi benden eski helicidir. :laugh: ;D

Elinize sağlık. Görseler için teşekkürler. :thumbup:

Yok, yok! O heliler sadece aranızda zevahiri kurtarmak için!...

Murat abi özletmiştin kendini görmemiz iyi oldu görsellerde :thumbup:
Mustafa sana da geçmiş olsun kardeşim.
güzel bir buluşma olmuş ayaklarınıza sağlık :saygilar: