Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

İstanbul Sancaktepe Team

Rasim Öztürk' Alıntı:
Fatih abi de parantezlerin, alıntıların içinden bi çıkamadı ;D

Geçen gün üçlü alıntı yapmış, üç alıntı iç içe çerçeve... Kombo yapmış, ilk defa gördüm forumda :laugh:

SIKINTI NEDİR KARDAŞŞ

İstanbul Sancaktepe Team

Sancaktepe takımını 2016 en iyi takimligina aday göstermek istiyorum :D

Ramazan dahil nerede ise herhafta sonu düzenli bir sekilde buluşma yaptılar masallah :bravo:

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstanbul Sancaktepe Team

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Sancaktepe takımını 2016 en iyi takimligina aday göstermek istiyorum :D

Ramazan dahil nerede ise herhafta sonu düzenli bir sekilde buluşma yaptılar masallah :bravo:

Abi hoşgeldin öncelikle :saygilar: Sancaktepe team olarak teşekkür ederiz :)

İstanbul Sancaktepe Team

Hay maşallah, sahaya bak. :thumbup:

Abi siz Sancaktepe diye bizi kandırıp başka yerelere falan mı gidiyorsunuz nedir anlamadım ben. :eek: ;D

Millet İstanbul'da yer kıtlığından HGS'nin altındaki 0,455 metekarelik gölgede mangal yakmaya falan çalışıyor oysa Sancaktepe'de maşallah arazi bol. :lol: :lol: :lol:

Buluşma süper. :RCKolik:

İstanbul Sancaktepe Team

Türker Akgün' Alıntı:
Hay maşallah, sahaya bak. :thumbup:

Abi siz Sancaktepe diye bizi kandırıp başka yerelere falan mı gidiyorsunuz nedir anlamadım ben. :eek: ;D

Millet İstanbul'da yer kıtlığından HGS'nin altındaki 0,455 metekarelik gölgede mangal yakmaya falan çalışıyor oysa Sancaktepe'de maşallah arazi bol. :lol: :lol: :lol:

Buluşma süper. :RCKolik:

Abi dur deşifre etme bizi :laugh:

İstanbul Sancaktepe Team

Türker abi, geçen takılıyorum İstanbul'da... Arnavutköy taraflarında şöyle bi yere denk geldim :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İstanbul Sancaktepe Team

Biz de bu hafta bir buluşma gerçekleştirdik mustafa kardeşimle, bol sohbetli ve ayarlı bir haftasonu oldu :D 2.neo üniteyi goblin 570 monte etmiştim, onun ayarları ile ugraştım arada 450l ile uçuşlar yaptım tabi ayar söz konusu olunca mustafayıda bulaştırdım esc ayarlarına ;D kırımsız istegimiz gibi bir gün oldu çok uçuş yaptık. Mustafa 6 veya 7 pil uçtu bende bir o kadar uçuş yaptım ama bu hafta malesef video çekmedik

görselleri paylaşalım :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Bu aralar bolca video vs aramıyoruz Fatih abi. En ufak görsel bile yeterli :D

Forum buluşmalar konusunda durgunlaştı... Olacaktı hareketlenmeler ama ülke rahat durmuyor ki... Bizleri de etkiliyor haliyle...

Teşekkürler fotolar için ;)

İstanbul Sancaktepe Team

En güzel gölge doğal olan ağaç gölgesi %p :thumbup: Inan Fatih bu aralar Rasim'in de dediği gibi sadece resimler bile yeterli olmaya başladı kafa dağıtmak için %p

İstanbul Sancaktepe Team

Teşekkürler arkadaşlar, güzel bir hafta başlangıcı oldu sayenizde. :bravo: :RCKolik:

İstanbul Sancaktepe Team

elinize sağlık arkadaşlar :bravo: :thumbup:

İstanbul Sancaktepe Team

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bu aralar bolca video vs aramıyoruz Fatih abi. En ufak görsel bile yeterli :D

Forum buluşmalar konusunda durgunlaştı... Olacaktı hareketlenmeler ama ülke rahat durmuyor ki... Bizleri de etkiliyor haliyle...

Teşekkürler fotolar için ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
En güzel gölge doğal olan ağaç gölgesi %p :thumbup: Inan Fatih bu aralar Rasim'in de dediği gibi sadece resimler bile yeterli olmaya başladı kafa dağıtmak için %p

Türker Akgün' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar, güzel bir hafta başlangıcı oldu sayenizde. :bravo: :RCKolik:

Emre Kaman' Alıntı:
elinize sağlık arkadaşlar :bravo: :thumbup:

Abiler bu millet çok badireler atlattı inşallah toplum olarak bununda üstesinden geleceğiz.
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]uçuşlara tam gaz devam [/font] :saygilar:

İstanbul Sancaktepe Team

Doğukan Ocak' Alıntı:
Elinize sağlık Fatih abi, G570'de motordaki son durum nedir :)

teşekkürler kardeşim, valla üniteyi değiştirdim gpro vardı üstünde çok az fark etti anlamadım :rolleyes: ünite ayarlarına hiç dokunmadım, yani fark ordan kaynaklımı tam olarak onuda bilmiyorum.Daha önce konuştuğumuz bütün ayarları denedim, tımıng 0 yaptım gv gain de 8 yaptım şu an mutlu bakalım biraz daha test yapacağım durumu haber ederim :saygilar: