IMAC, "International miniature aerobatic club" Kapsamli Rehber

Bu yılki organizasyon, sponsor destekleriyle birlikte daha üst düzeyde yapıldı.

Organizasyon için IMAC italya ekibinden, Avrupa Direktörü Manrico Mincuzzi, Pilot Sacha Cecconi, Pilot Gioelle Bressan, Hakem Florio Bressan, Hakem Mario Silvegni, skorlama sistemi sorumlusu Fabio Giammarinaro Riyadh'a gelip organizasyona değer kattılar...
Ellerinize, emeklerinize sağlık kardeşim. %p:thumbup:

@3dholicpilot abi selamlar
Modelciler için ilham kaynağısin abi başarılar dilerim. İnş helikopterciler olarak bizde modelcilik ruhumuzu geliştiririz 🤗☺️😎
Teşekkürler güzel kardeşim, sevdiğimiz uğraşımızı disiplinli şekilde sürdürmeye çalışıyoruz, güzel sözlerin için sağol, varol....

• Beğen
Tepkiler: Bayram Bulut
2025 Yılı IMAC Sekansları yakın zamanda yayınlandı....Google Drive' a ekledim...

Drive Link:

Unlimited sekansları yayınlanmadı, kasım sonu aralık ortası gibi onun da yayınlanması bekleniyor...

Unlimited sekansi da yayinlandi. Oldukca oyuncakli... 3/4 - 1.5 - 1-1/4 / 1 snapler mevcut... Toplam 10 tane manevra oldugunu goz onunde bulundurdugumuzda 11 tane snap gorunce, insan yok artik diyor ama bakalim bakalim, bu hafta ufaktan baslarim antrenmanlarina... Ezberleme isini hallederim muhtemelen, alisma ve ince ayar isleri icin yeterince vaktimiz var... Ilk yarisma Temmuz 2025 olarak gorunuyor takvimde...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Unlimited sekansi da yayinlandi. Oldukca oyuncakli... 3/4 - 1.5 - 1-1/4 / 1 snapler mevcut... Toplam 10 tane manevra oldugunu goz onunde bulundurdugumuzda 11 tane snap gorunce, insan yok artik diyor ama bakalim bakalim, bu hafta ufaktan baslarim antrenmanlarina... Ezberleme isini hallederim muhtemelen, alisma ve ince ayar isleri icin yeterince vaktimiz var... Ilk yarisma Temmuz 2025 olarak gorunuyor takvimde...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bence bunu başkanın ilkokula giden oğlu resim dersinde çizmiş! :lollol:

ilk izlenimlerim geçen yılkinden daha oyuncaklı olduğu yönünde idi bu yılki Unlimited sekansın...

Dediğim gibi unknown olarak uçtum... Yani simülatör ya da deneme uçuşu yapmaksızın, ezberleyip direk eldeki uçuş modları (Flight Mode) ve alt ayarlar (Sub-Set) ile denemeyi yaptım. Buradaki amacım yarışma sırasında karşıma Unlimited Unknown geldiğinde ne yapabileceğimi görmekti...

Uçuş modları ve alt ayarlar güzel çalıştılar... 45 çıkış ve dik snapler için bir uçuş modum vardı...
45 iniş ve dalış snaplerim içinse ana uçuş modumun altına bir alt ayar yapmıştım, gaz çubuğu ile aktive olan (Thr < %10)... Tıkır tıkır çalıştı...

Yani 2024 sekansında neyle uçuyorsam, 2025'te de aynıyla uçtum... Minik değişim gerekiyor mu ? Evet, ufak birkaç nokta var değişiklik yapmak istediğim...Muhtemelen 2024 için de fayda getirebilir...

den gördüğüm fayda muazzam oldu... Teyidini de yapmış oldum bu sayede...

Aralık başında erkenden başlamış olduk 2025 sekanslarına... Güzel bir sezon olması dileğiyle...

Son düzenleme: