Eyvallah üstad, teşekkür ediyorumİnsanın çalışmasının karşılığını alabilmesi çpk güzel. Sonuna kadar hak edilen bir birincilik kardeşim
Eyvallah üstad, teşekkür ediyorumİnsanın çalışmasının karşılığını alabilmesi çpk güzel. Sonuna kadar hak edilen bir birincilik kardeşim
Tesekkur ediyorum guzel insan... Geldigine de seni gordugume de sevindim...Tebrikler kardeşim, nice başarılar diliyorum.
Valla Elma'yi bilmem, ama Elmaciklarimin kizardigi kesin...Çok sevdiğim bir söz var, tam senlik, çalışan kazanır, elması kızarır.
Gidi gidi etmek yok, otur hocam hakem koltuguna Herseyi devletten beklemek olmaz di mi ?Şu 0 puanlık hareketlere 9 puanlar verilmesi ben de ufak bir tebessüm oluşturdu ve planörcülüğe geçiş dönemimi hatırlattı
Ne zaman bitirdiydim ki ? Hep gonlumuzde planorler...Planöre ne zaman başlıyorsun
Spinere bir kalem olsaydı imzada atılırmışYarışma sonrası, sevgili dostumuz Mete'nin ısrarlarına dayanamadım ve onun uçağı ile biraz eğlendik...
Kumandasını benim tepsiye adapte etmeye çalıştık . X20 Pro' nun eni benim kumandadan çok ufak olunca sağına soluna altına ambalajlar vs uydurduk... Kumanda çubuklarını benim jetiden söktük vs... Tanımadığım bir motor curve'ü, expo ve rate ler ile bu kadar çıktı uçuş anca
Keyifli seyirler
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Teşekkür ediyorum...Ne güzel başarı.. Tebrik ederim
Balans olmasın sonraSpinere bir kalem olsaydı imzada atılırmış
Daha ne olsun kardeşim. Başka yerde bunları söyleme, döverler adamı.Kumandasını benim tepsiye adapte etmeye çalıştık . X20 Pro' nun eni benim kumandadan çok ufak olunca sağına soluna altına ambalajlar vs uydurduk... Kumanda çubuklarını benim jetiden söktük vs... Tanımadığım bir motor curve'ü, expo ve rate ler ile bu kadar çıktı uçuş anca
Daha mı ? Mesela daha fazla IMAC çalışan dostlarımız olsun... Bu sofistike sporu daha geniş kitlelere yayalım...Daha ne olsun kardeşim.
Başka yerde şubemiz yoktur... Hakikaten bu detayda hiçbir platformda paylaşım yapmıyorum...Başka yerde bunları söyleme, döverler adamı.